TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ

by Olga
travel to nonstoptravellers usa

Αν και γενικότερα δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε κλισέ σε ό,τι αφορά στα ταξίδια και πιστεύουμε ότι όλα τα ταξίδια μπορούν να γίνουν από κάθε είδος ταξιδιώτη, προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε μερικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς που θα χαρακτηρίζαμε ιδανικούς για κάθε τύπο ζευγαριού! Η επιλογή των προορισμών είναι πάρα πολύ δύσκολη και φυσικά οι επιλογές είναι αμέτρητες, μπορείτε όμως να πάρετε μερικές ιδέες για το επόμενο ταξίδι με το ταίρι σας και γιατί όχι να μας προτείνετε κι εσείς ταξίδια που ταιριάζουν σε couples travel.

Οι προτάσεις μας έχουν δημοσιευτεί και στο περιοδικό Glow με μεγάλη μας χαρά και σας τις παρουσιάζουμε όπως ακριβώς αναρτήθηκαν!

Οι προορισμοί που προτείνουμε είναι οι εξής:

Η έμπνευση μας είναι αστείρευτη, ωστόσο καταφέραμε να ξεχωρίσουμε κάποιους από τους προορισμούς-ταξίδια ζωής, για κάθε τύπο ταξιδιώτη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε σε ποιες κατηγορίες ανήκετε εσείς και το ταίρι σας!

  • Αρχικά, το Παρίσι είναι ιδανικό για first time couple travellers και ένα ταξίδι στις ιστορικές συνοικίες της Πόλης του Φωτός φαντάζει ιδανικό αν είστε ακόμα σε φάση honey moon.
  • Το Μπαλί από την άλλη, ταιριάζει άψογα στους λάτρεις της εξωτικής ομορφιάς και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής μέσα σε καταπράσινη ζούγκλα.
  • Στη συνέχεια, η Καππαδοκία ενδείκνυται για… love birds, που είναι οπαδοί της αισθητικής της ανατολής. Η ρομαντική βόλτα με αερόστατο είναι once-in-a-lifetime experience.
  • Σίγουρα δεν πρέπει να ξεχνάμε την Καλιφόρνια, ό,τι πρέπει για αυθεντικούς road-trippers και ένα ταξίδι ζωής που συνδυάζει εθνικά πάρκα και φύση από τη μία και μεγαλουπόλεις με λάμψη από την άλλη.
  • Προτείνουμε επίσης την Αλσατία στη Γαλλία, στα σύνορα με τη Γερμανία στον για wine tasting, για τους φανατικούς οινογνώστες ή για όσους θέλουν απλά να απολαύσουν μια περιήγηση σε γραφικά χωριουδάκια με παραμυθένια διακόσμηση και μεσαιωνική ομορφιά.
  • Την Ισλανδία για τους λάτρεις της φύσης και για εκείνους που ονειρεύονται να ζήσουν την εμπειρία του βόρειου σέλας από κοντά.
  • Συνεχίζουμε με την Καμπότζη για τους περιπετειώδεις backpackers με διάθεση εξερεύνησης θρησκευτικών μνημείων και ναών χαμένων σε ζούγκλες, για τα εξωτικά της φρούτα και γνωριμία με έναν από τους πιο φιλικούς λαούς του κόσμου.
  • Την Τζαϊπούρ στην Ινδία για να θαυμάσετε τη ροζ πόλη, να περιηγηθείτε σε παλάτια, να διαπραγματευτείτε σε αυθεντικά παζάρια και να γευτείτε γεύσεις Ανατολής.
  • Ακόμη, τη Σιγκαπούρη για τους λάτρεις του αστικού τουρισμού και της μοντέρνας φουτουριστικής αρχιτεκτονικής.

Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις μας; Έχετε πραγματοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω ταξίδια; Ποιό θα είναι το επόμενο; Ελπίζουμε να βρήκατε τις ταξιδιωτικές προτάσεις μας ενδιαφέρουσες και να εντοπίσατε το στυλ που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στο ταίρι σας!

You may also like

Close