Γιατί επιλέγουμε STOKKE από το The baby city

by Olga
stokke jetkids travel bundle bedbox and backpack airport

Η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για τα μωρά μας, είναι από τις σημαντικότερες αποφάσεις που λαμβάνουμε ως γονείς. Οι επιλογές αυτές επηρεάζουν την άνεση, την ασφάλεια και την ευημερία του μωρού μας αλλά και την ευελιξία μας ως οικογένεια. Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός παιδικού καροτσιού travel, ενός εργονομικού μάρσιπου ή της σωστής καρέκλας φαγητού για παράδειγμα, η εταιρεία που ξεχωρίζουμε και επιλέγουμε είναι η STOKKE από το The baby city. Η αξιόπιστη επιλογή μας για όλα τα αξεσουάρ των διδύμων μας. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας τους λόγους που εμπιστευόμαστε και αγαπάμε το The baby city και που επιλέγουμε τη STOKKE.  

Γιατί ξεχωρίζουμε και εμπιστευόμαστε το The baby city;

Όπως έχουμε μοιραστεί μαζί σας σε προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με την αγορά ταξιδιωτικού καροτσιού, η επιλογή μας για οποιαδήποτε αγορά αφορά στα δίδυμα αγοράκια μας είναι το The baby city! Πρόκειται για ένα κατάστημα που εμπιστευόμαστε από την πρώτη στιγμή. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο προσωπικό του καταστήματος για κάθε σας ανάγκη και απορία. Αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν σωστά σε κατάλληλα και ποιοτικά προϊόντα. Είναι βέβαιο πως μαζί θα καταλήξετε στην καλύτερη πρόταση για εσάς και το παιδί σας. 

Οι λόγοι που το εμπιστευόμαστε:

  • Έχει τεράστια ποικιλία κορυφαίων ποιοτικών προϊόντων και όλα τα γνωστά brands.
  • Αντίστοιχα έχει μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών προϊόντων για τα μικρά μας (ταξιδιωτικά καρότσια, μάρσιποι, ποδόσακοι, καλύμματα βροχής κτλ).
  • Φέρνει όλα τα νέα προϊόντα της STOKKE (όπως μάρσιπος Limas carrier, Babyzen YOΥO καρότσι, Jet Kids Bedbox, Crew Backpack κοκ).
  • Ξεχωρίζει για την εμπειρία και την άριστη εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου προσωπικού του καταστήματος.
  • Διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα με όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε για κάθε προϊόν.
  • Καλύπτει κάθε ανάγκη σε βρεφικά είδη, καρότσια και έπιπλα.
  • Το φυσικό κατάστημα διαθέτει άνετους χώρους και airy αισθητική.

stokke jetkids bluesky backpack stokke jetkids bluesky backpack

Γιατί επιλέξουμε STOKKE από το The baby city;

Κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια

Ένας από τους κύριους λόγους που κάνουν την STOKKE τόσο δημοφιλή είναι η υψηλή ποιότητα και η επικέντρωσή της στην ασφάλεια. Κάθε προϊόν της STOKKE σχεδιάζεται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και κατασκευάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας που θα υποστηρίξουν τα παιδιά μας στην ανάπτυξή τους ακόμη και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας.

Βιώσιμη προσέγγιση

Το brand δεν επιδιώκει μόνο την ποιότητα και την ασφάλεια, αλλά και τη βιωσιμότητα. Η εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει το περιβάλλον και να παράγει προϊόντα με όσο το δυνατόν μικρότερο αντίκτυπο στον πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι, επιλέγοντας προϊόντα STOKKE από το The baby city, συνεισφέρετε και εσείς ένα λιθαράκι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ευελιξία και μεγάλη διάρκεια ζωής

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για εμάς τους γονείς είναι η ευελιξία και η μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Για παράδειγμα, το καρεκλάκι φαγητού Tripp Trapp μεγαλώνει μαζί με το παιδιά μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση. Αυτό σημαίνει ότι είναι οικονομικά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Το ίδιο ισχύει και για τα travel καρότσια Babyzen YOYO που αντέχουν μέχρι και 22 κιλά!

Σχεδιασμός και στυλ

Τα προϊόντα STOKKE διακρίνονται για τον μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό τους. Ο αισθητικά προσεγμένος σχεδιασμός τους θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Εμάς προσωπικά μας κερδίζει με το μίνιμαλ χαρακτήρα των προϊόντων της, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς που ταξιδεύουμε με τα παιδιά μας.  Δεν χρειάζεται πλέον να επιλέξετε μεταξύ ασφάλειας και στυλ, αφού τα προϊόντα STOKKE προσφέρουν και τα δύο.

Γιατί το brand της STOKKE από το The baby city είναι μία έξυπνη αγορά;

Το να επιλέξετε το σωστό προϊόν από ένα συγκεκριμένο brand για τις ανάγκες σας μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Οι εταιρείες και τα brands ανταγωνίζονται για την προσοχή μας με προωθήσεις και διαφημίσεις, αλλά πώς το The baby city  μας οδήγησε στην έξυπνη επιλογή της STOKKE; 

  1. Κατανόησε τις ταξιδιωτικές μας ανάγκες και τις προτιμήσεις μας ως πρακτικοί καταναλωτές και light travellers.
  2. Ενημέρωσε σχετικά με τις θετικές κριτικές, αξιολογήσεις και το feedback που λαμβάνουν από γονείς σχετικά με το brand.
  3. Παρείχε όλες τις πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των προϊόντων που μας πρότεινε.
  4. Σύστησε το brand που και το ίδιο το κατάστημα ξεχωρίζει στα travel προϊόντα βάσει των αναγκών που εκθέσαμε κατόπιν συζήτησης.

Όσο για τις έξυπνες αγορές μας; Μέχρι στιγμής ξεκινήσαμε με τα καρότσια ταξιδιού Babyzen YOYO, τους μάρσιπους Limas Carrier και καρεκλάκια φαγητού Tripp Trapp και η τελευταία μας προσθήκη ήταν τα λατρεμένα πια (τόσο από τους μικρούς όσο και από εμάς) σετ κρεβατιού Jet Kids travel bundle (bedbox και crew backpack).

Stokke babyzen yoyo nonstoptravellers ταξιδιωτικό καροτσι

Συμπερασματικά 

Συνολικά, η επιλογή των προϊόντων STOKKE από το The baby city είναι μια απόφαση που για εμάς συνδυάζει υψηλή ποιότητα, ασφάλεια, βιωσιμότητα, ευελιξία και στυλ. Αυτή η επιλογή καλύπτει όλες τις ανάγκες των διδύμων μας αλλά και τις δικές μας! Ειδικά στα ταξίδια μας παρέχει την ασφάλεια και την ευκολία που αναζητάμε. Και όσον αφορά στο αγαπημένο μας The baby city, το last but not least στοιχείο που κάνει το κατάστημα αυτό να ξεχωρίζει, είναι η αξιοπιστία του και η ανθρώπινη προσέγγιση στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. 

You may also like

Close