5+1 Λόγοι που Αγαπάμε τo JetKids Travel Bundle BedBox και Crew Backpack

by Olga
stokke jetkids bedbox and backpack traveling with twins

Το ταξίδι με παιδιά είναι μια υπέροχη εμπειρία! Σε κάθε νέο μας ταξίδι αποκτάμε νέες εμπειρίες που μας χρησιμεύουν στα επόμενα. Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μας λοιπόν είναι πώς θα καταφέρουμε να τα διασκεδάσουμε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Να γίνουν γενικά τα ταξίδια πιο fun για τα μικρά και να μην τους μεταδίδουμε το άγχος πχ στο αεροδρόμιο, στο αεροπλάνο, στο καράβι κτλ. Είναι εδώ που το JetKids BedBox και το Crew Backpack Bundle της STOKKE από το The Baby City, έρχονται για να διευκολύνουν τη ζωή μιας travel family! Και φυσικά να κάνουν τα ταξίδια πιο ευχάριστα για όλη την οικογένεια. Το πακέτο ταξιδιού BedBox και Crew Backpacκ θα γίνει η απόλυτη ταξιδιωτική σας συντροφιά στις οικογενειακές σας διακοπές. Στο παρόν άρθρο, θα δούμε 5 + 1 λόγους για τους οποίους αγαπάμε τo JetKids Travel Bundle BedBox και Crew Backpack.

stokke jetkids bedbox and backpack nonstoptravellers

1. Το JetKids BedBox είναι Μια Εξαιρετική Λύση για τον Ύπνο των Παιδιών στα ταξίδια

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα κατά τη διάρκεια ταξιδιών με παιδιά είναι ο ύπνος τους. Το JetKids BedBox είναι μια πρωτοποριακή βαλίτσα που μετατρέπεται σε κρεβάτι για το παιδί σας, προσφέροντας του/της έναν άνετο ύπνο. Εννοείται ότι περιλαμβάνεται και το στρώμα. Το κρεβάτι παρέχει ανθεκτική ασφάλεια και άνεση, δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Extra travel tip: Χρησιμοποιείστε τα σε ταξίδια με το αεροπλάνο, στην αίθουσα αναμονής, σε ταξίδια με καράβι αλλά και με τρένο!

 

2. Ο Σχεδιασμός του Είναι Εξαιρετικά Πρακτικός

Το JetKids BedBox διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό που επιτρέπει την αποθήκευση παιχνιδιών, βιβλίων και άλλων αντικειμένων που θα κρατήσουν το παιδί σας απασχολημένο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτό διευκολύνει τη ζωή των γονιών, καθώς δεν χρειάζεται να φέρνουν μαζί τους πολλές τσάντες και παιχνίδια.

Extra travel tip: Κρατήστε το backpack για πολλά χρόνια, ανοίγοντας τη διακριτική επέκταση και καθώς θα μεγαλώνει το παιδί σας!

3. To Crew Backpack Συνοδεύει το BedBox Με Στυλ

Το Crew Backpack περιλαμβάνεται στο jetkids travel bundle και αποτελεί μια εξαιρετική συμπλήρωση για το JetKids BedBox. Ταιριάζει χρωματικά και συνδέεται με αυτό! Αυτό το στυλάτο και μινιμαλ σακίδιο πλάτης διαθέτει πολλές θήκες και τσέπες, καθιστώντας την οργάνωση των αντικειμένων του παιδιού εύκολη και αποτελεσματική.

Extra travel tip: Συνδέστε το backpack με το bedbox ή βάλτε το μέσα στο βαλιτσάκι εάν κουραστεί το παιδί σας να το κρατάει!

4. Υλικά Υψηλής Ποιότητας για Μεγαλύτερη Διάρκεια

Εμείς αγαπήσαμε τα JetKids BedBox και Crew Backpack για έναν ακόμη λόγο. Επειδή είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά που αντέχουν στη χρήση. Και φυσικά η εγγύηση του Brand της STOKKE συμβάλει προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για πολλά ταξίδια, εξοικονομώντας χρήματα στο μακροπρόθεσμο για εξτρά βαλίτσες, ταξιδιωτικά παιχνίδια κοκ. 

Extra travel tip: Όταν μεγαλώσουν λίγο τα μικρά, αλλάξτε τη μορφή των βαλιτσών με τα αυτοκόλλητα που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία. Έτσι οι μικροί φίλοι θα βρίσκουν συνεχώς νέο ενδιαφέρον για τα βαλιτσάκια ταξιδιού.

5+1 Λόγοι που Αγαπάμε τo JetKids Travel Bundle BedBox και Crew Backpack

5. Προάγει την Ανεξαρτησία των Παιδιών

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του JetKids BedBox είναι ότι ενθαρρύνει την ανεξαρτησία των παιδιών. Το παιδί μπορεί να μετακινεί το BedBox μόνο του, χρησιμοποιώντας το ως όχημα για παιχνίδι (τόσο πχ στο αεροδρόμιο όσο και στο κατάλυμα που θα μείνετε), ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει την ευθύνη για τα προσωπικά του αντικείμενα.

Extra travel tip: Προετοιμάστε μαζί το βαλιτσάκι τους, επιλέγοντας τα παιχνίδια και τα βιβλία που θα πάρουν μαζί τους. Βάλτε τα προσωπικά τους αντικείμενων όπως πχ νερό και κολατσιό στην backpack τους.

5 + 1. Μεταμορφώνει το Ταξίδι σε Περιπέτεια

Το JetKids BedBox και το Crew Backpack Bundle μεταμορφώνουν το ταξίδι σε μια περιπέτεια για τα παιδιά. Αντί να βιώνουν το ταξίδι ως κουραστικό, οι μικροί ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να παίξουν με τον BedBox, κάνοντας το ταξίδι αξέχαστο και διασκεδαστικό.

Extra travel tip: Παίξτε μαζί τους! Αυτό για μας είναι βασικό μέλημα, ανάγκη και πρόθεση! Να παίξουμε όσο μπορούμε παραπάνω μαζί τους και να περάσουμε ανέμελες στιγμές!

 

Συνοψίζοντας, το JetKids BedBox και το Crew Backpack Travel Bundle της STOKKE τα προμηθευτήκαμε από το αγαπημένο μας The baby city! Eίναι μια εξαιρετική επιλογή για τις οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά. Από τον άνετο ύπνο μέχρι τον πρακτικό σχεδιασμό και την ανεξαρτησία των παιδιών, αυτό το bundle κάνει τα ταξίδια πιο ευχάριστα για όλη την οικογένεια. Είναι διασκεδαστικό, άνετο και χρήσιμο! Είναι μια επένδυση που θα απολαύσετε σε κάθε ταξίδι σας. Και εάν αναζητάτε έναν λόγο για να επιλέξετε το The baby city εμείς σας παραθέτουμε πολλούς περισσότερους στο άρθρο μας! Για περισσότερες ιδέες σχετικά με ταξιδιωτικά αξεσουάρ διαβάστε το άρθρο μας!

You may also like

Close