Columbia Beach Resort στην Κύπρο

by Olga
columbia beach resort hotel nonstoptravellers

Το Columbia Beach Resort είναι το καλύτερο θέρετρο της Κύπρου και όχι μόνο. Ένα θέρετρο εξωτικής ομορφιάς και παγκόσμιας κλάσης υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, πολυτελές και οικείο. Θα σε κάνει να νοιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο τροπικό νησί. Έχοντας κάνει αρκετά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως το Columbia Beach Resort είναι μία κορυφαία επιλογή διαμονής σε συνδυασμό με το personal wellness και την εξαίσια αισθητική του. Η άριστη τοποθεσία του, ο εξωτικός χαρακτήρας του και η απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον είναι μερικά μόνο από τα δυνατά του σημεία. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα την εμπειρία μας στο Columbia Beach Resort και όλα όσα ξεχωρίσαμε εμείς.

columbia-beach-resort-hotel-1024x768

Η Τοποθεσία του Columbia Beach Resort

Βρίσκεται στην παραλία του Κόλπου του Πισσουρίου (Pissouri bay), σε ίση απόσταση από τη Λεμεσό και την Πάφο. Ένας από τους λόγους που θα το λατρέψεις είναι σίγουρα η ιδιωτικότητα που προσφέρει. Η άριστη τοποθεσία στον κόλπο του Πισσουρίου και οι όμορφα διαμορφωμένοι κήποι, με τροπικούς φοίνικες που περιβάλουν το Columbia Beach Resort δημιουργούν το τέλειο εξωτικό περιβάλλον για τη διαμονή σου.

pissouri bay cyprus

Οι εγκαταστάσεις

Οι σουίτες

Το τέλειο ήσυχο περιβάλλον απαιτεί και την κατάλληλη διαμόρφωση και διακόσμηση ειδικά όταν πρόκειται για πολυτελείς σουίτες. Οι επιλογές πολλές μεταξύ των Junior Suites, Executives Suites, Cape Suites, Eagle’s Nest Suites  και Family Suites. Μοναδικής παραδοσιακής κυπριακής αρχιτεκτονικής με αρκετές μοντέρνες πινελιές, σε υπέροχους μεσογειακούς χρωματικούς τόνους και ρουστίκ διακόσμηση. Όλες οι σουίτες έχουν μπαλκόνι με θέα στους κήπους, την πισίνα ή την θάλασσας, ενώ είναι φτιαγμένα από πέτρα και φυσικό ξύλο. Κάτι που αξίζει να αναφέρουμε ειδικά για τις κυρίες της παρέας μας, είναι τα αγαπημένα ποιότητας προϊόντα περιποίησης Molton Brown για περισσότερες δόσεις χαλάρωσης και ξεχωριστής αίσθησης.

Hébe Spa

Και μιας και μιλάμε για χαλάρωση, αυτό που πραγματικά θα απογειώσει την εμπειρία σου στο Columbia Beach Resort  είναι φυσικά το βραβευμένο Hébe Spa που παρέχει 6 αίθουσες περιποιήσεων, υδρομασάζ, μικρή πισίνα και γυμναστήριο. Ξεχωρίσαμε την υπέροχη διασύνδεση του χώρου του σπά με το υπόλοιπο θέρετρο μέσω της πισίνας. Πράγματι μπορείς να κολυμπήσεις για να εισέλθεις στον χώρο του σπα! Η μυρωδιά του χώρου και η ηρεμία που εκπέμπει καθιστούν το θέρετρο και ως τον απόλυτο προορισμό για wellness και well being.

Η πισίνα μήκους 80μ. Infinity pool

Το εξωτικό αυτό περιβάλλον συμπληρώνεται άρτια με την πισίνα μήκους 80μ. σε στυλ λιμνοθάλασσας γεγονός που σε κάνει να ξεχνάς πως πρόκειται για πισίνα. Αλλά οι εκπλήξεις δεν τελείωνουν εδώ, καθώς μιλάμε για μία infinity view pool που σημαίνει πως στην άκρη της μπορείς να απολάυσεις απεριόριστη θέα. Προτείνουμε να συμπληρώσεις την εμπειρία σου με ένα aperitif ή μία παγωμένη μπύρα από το μπαρ που βρίκσεται εντός της πισίνας.  Υπάρχει μία ακόμη πισίνα μικρότερη και πιο ρηχή για τους μικρούς επισκέπτες. Συνολικά 2 εξωτερικές πισίνες και 1 εσωτερική! Και μετά την πισίνα τι ακολουθεί;

Γαστρονομικές απολαύσεις πέντε αστέρων

Μα φυσικά οι γαστρονομικές απολαύσεις. Με τα 3 εστιατόρια και τα 6 μπαρ του Columbia Beach Resort είναι σίγουρο πως θα βρείς το στυλ και το μενού που αναζητάς. Προτείνουμε να δοκιμάσεις το εξαιρετικό fine dining από τον executive σεφ του ξενοδοχείου και γιατί όχι να επισκέπτεσαι κάθε μέρα και ένα διαφορετικό εστιατόριο. Από το MediterrAsian Bacchus εστιατόριο…στο με παραδοσιακές πινελιές κυπριακής a la carte κουζίνας Apollo tavern  όλα τα εστιατόρια είναι ξεχωριστά, εκλεκτισμένα και ατμοσφαιρικά. Για το ποτό ή το cocktail μας ξεχωρίσαμε το Poseidon pool bar για δροσιστικά aperitifs ενος της πισίνας καθώς και το Poseidon beach bar για βραδινά cocktail με θέα τη θάλασσα. Το Eros Cocktail Bar προσφέρει εκπληκτική θέα στις γύρω περιοχές όπου θα βρείτε και ένα τηλεσκόπιο για να ατενίσετε τον έναστρο ουρανό. Υπάρχουν επίσης 2 beach bars, 2 μπαρ στην πισίνα, το Seven C’s Bar και το Ouzeri.

columbia beach resort hotel travellers

Honeymoon πακέτα για έναν θεϊκό μήνα του μέλιτος στο Columbia Beach Resort

Αν ονειρεύεσαι έναν παραμυθένιο γάμο τότε το Columbia Beach Resort είναι το μέρος που αναζητάς για μήνα του μέλιτος. Και για να στο αποδείξουμε, πέραν όλων των παραπάνω στοιχείων υπάρχει ένα ακόμη που κάθε ζευγάρι θα εκτιμήσει. Από το bachelor party των ονείρων σου, τo μυστήριο που μπορεί να προγματοποιηθεί στο εκκλησάκι του resort και τη δεξίωση υψηλών προδιαγραφών το hoenymoon εδώ θα σου μείνει αξέχαστο! Αναζήτησε τα honeymoon packages και επικοινώνησε για να δημιουργήσεις το δικό σου πακέτο για τον γάμο των ονείρων σου.

Events και εκδηλώσεις

Όσον αφορά εσένα που είσαι αθλητικός τύπος, αγαπάς τα events ή πιο well being καταστάσεις, το Columbia resort είναι αρκετά δραστήριο με τα social events και δεν έχεις παρά να το ακολουθήσεις στο Instagram για να μαθαίνεις εγκαίρως όλα τα  events. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την βραδιά Street eats στον κήπου του resort συντροφιά με τα αστέρια και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό δίπλα στους φοίνικες.

Το Προσωπικό

Στο σημείο αυτό δεν γίνεται να μην αναφέρουμε την άριστη εξυπηρετηση υψηλών προδιαγραφών που συναντήσαμε. Το εξαιρετικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με χαμόγελο και ευγένεια που αξίζει να τονιστεί. Το φιλικό περιβάλλον αναδεικνύεται με άριστο και διακριτικό τρόπο και κάνει τη διαμονη σου πιο οικεία και φιλική.

Κάνε την κράτηση σου στο Columbia Beach Resort

Κάνε την κράτηση σου στο Columbia Beach Resort hotel εδώ και ενημερώσου για τυχόν τρεχουσες προσφορές.

Κλείσε τη διαμονή σου εδώ!

columbia-beach-resort-hotel-vacation-cyprus-1024x768

columbia-beach-resort-hotel-cyprus-1024x768

Η εμπειρία μας στο Columbia Beach Resort

Κλείνοντας την εμπειρία μας στο Columbia Beach Resort θα την χαρακτηρίσουμε ως κορυφαία επιλογή εξωτικής ομορφιάς και υψηλών προδιαγραφών πολυτελή διαμονή στην Κύπρο. Κατά τη γνώμη μας το καλύτερο θέρετρο της Κύπρου με διαφορά και απράμμιλη αυθεντική αισθητική. Ως έμπειροι πια ταξιδιώτες αναζητάμε πάντα το ξεχωριστό και επιδιώκουμε την ανάδειξη μόνο και ξεχωριστών ποιοτικών επιλογών, για το εκάστοτε μέρος και κατηγορία κάθε φορά. Το Columbia Beach Resort μπορεί να συγκριθεί μόνο με resorts του εξωτερικού και είναι ιδανική επιλογή τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Τέλος ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του που ξεφεύγει από κάθε τι τυποποιημένο και τουριστικό. Γενικά είναι μία τοπ εμπειρία που αποπνέει εξωτικές δόσεις ενός επίγειου παραδείσου. Για περισσότερη ταξιδιωτική έμπνευση από την Κύπρο διαβάστε τα άρθρα μας για το νησί της Αφροδίτης.

Ευχαριστούμε το Columbia Beach Resort Hotel για την άριστη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την φιλοξενία.

 

 

 

 

You may also like

Close