Radisson Blu Hotel στην Λάρνακα

by Olga
radisson blu hotel larnaca

Βρεθήκαμε στην Λάρνακα και απολαύσαμε μία εμπειρία πέντε αστέρων στο Radisson Blu Hotel. Στην καρδιά της πόλης, καλώς ήρθατε στο Radisson Blu Hotel Larnaca. Ζήσαμε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, πολυτέλειας και εξαιρετικής ποιότητας σε κάθε επίπεδο εξυπηρέτησης σε ένα σύγχρονα μοντέρνο ξενοδοχείο. Η διαμονή μας εκεί απογειώθηκε μέχρι τον 16 όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Hotel Larnaca και μας χάρισε δόσεις φινέτσας και σύγχρονου lifestyle. Δίπλα σε τουριστικά αξιοθέατα και στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης. Ελάτε να το γνωρίσουμε μέσα από την ταξιδιωτική ματιά.

Το Radisson Blu Hotel Larnaca

Αρχικά να πούμε ότι το Radisson Blu ξενοδοχείο δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Αποτελεί ένα brand name παγκόσμιας κλίμακας που εγγυάται την άριστη διαμονή σας εκεί. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για στιγμές χαλάρωσης είναι σίγουρο πως οι εγκαταστάσεις, το προσωπικό και η υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω.

radisson blu hotel larnaca

Τοποθεσία – Στην καρδιά της Λάρνακας

Προχωράμε με την τοποθεσία του ξενοδοχείου, η οποία είναι άριστη! Συγκεκριμένα βρίσκεται στην όμορφη και γραφική Λάρνακα. Σε απόσταση αναπνοής από την παλιά πόλη, με απεριόριστη θέα τόσο στην νότια ακτή της Κύπρου όσο και στο πιο αστικό περιβάλλον της πόλης.  Με εύκολη πρόσβαση, άνετους χώρους πάρκινγκ και εξαιρετική τοποθεσία για όλο το νησί της Αφροδίτης. Απέχει μόλις 45 λεπτά από την πρωτεύουσα της Λευκωσίας, 50 λεπτά από τη Λεμεσό και λιγότερο από 30 λεπτά από την κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα.

Διαμονή – Πέντε αστέρων

Πέρα από την εξαιρετική τοποθεσία, άριστη θα είναι και η διαμονή σας. Όταν πρόκειται για το Raddison Blu, μιλάμε για φινέτσα και κομψότητα σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου. Μοντέρνας αισθητικής, λεπτές γραμμές και γήινα χρώματα συνθέτουν ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και μοναδικού σύγχρονου στυλ με αρκετές δόσεις τέχνης και καλλιτεχνικής παρέμβασης. Ειδικά οι πίνακες που κοσμούν το ξενοδοχείου δεν αφήνουν κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο.

Δωμάτια και Σουίτες

Πράγματι, όπως είπαμε πιο πάνω το ξενοδοχείο βρίσκεται παραλιακά της πόλης της Λάρνακας χαρίζοντας μοναδική θέα στη θάλασσα από τα δωμάτια. Τα δωμάτια, σύγχρονης αισθητικής με γήινες αποχρώσεις και ξύλινες συνθέσεις κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει άνετα. Ταυτόχρονα αισθάνεται την ζεστασιά ενός γνώριμου χώρου και της κουλτούρας που αποπνέει. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Superior Room – City View, Premium Room – Sea View, Suite – Sea View. Εμείς είχαμε την τιμή να φιλοξενηθούμε στην σουίτα του και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Πρωινό

Όσον αφορά στο πρωινό σας ο χώρος στον οποίο αυτό σερβίρεται θα σας κάνει να ξεχάσετε πως βρίσκεστε σε ξενοδοχείο. Βρίσκεται στον  πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου χαρίζοντας μοναδική θέα, υπέροχο design σε όλο τον χώρο ενώ η ποικιλία στα εδέσματα καλύπτει κάθε λογής επιθυμία. Από ενεργειακό πρωινό μέχρι αγαπημένα pancakes, όλα όσα γυρεύετε σε ένα δυνατό ξεκίνημα της ημέρας σας, βρίσκονται στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου.

Εστιατόριο – Μπαρ “Harbor Blu”

Στον πέμπτο όροφο συνεχίζουμε την ημέρα μας απολαμβάνοντας τον καφέ, το φαγητό ή και το ποτό μας στον μοναδικά διαμορφωμένο χώρο Harbor Blu. Σταθερή αξία παραμένει η θέα της πόλης και η αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας σε μία ατμόσφαιρα απαράμιλλου στυλ. Γεύσεις και πεντανόστιμα πιάτα σας περιμένουν να τα απολαύσετε. (Opening hours  Noon–11 pm daily).

radisson blu harbor blu

Η πισίνα

Συνεχίζουμε με την πισίνα του Radisson Blu Hotel Larnaca που είναι για εμάς το πιο δυνατό της σημείο! Κομψές γραμμές, lounge μουσική διάθεση, άνετα κρεβατάκια, ύφος μοντέρνο και φυσικά τι άλλο, θέα… θέα όλης της πόλης της Λάρνακας η οποία καθρεφτίζεται στις σύγχρονες γραμμές του ξενοδοχείου. Η καλύτερη στιγμή μας ήταν η ώρα του ηλιοβασιλέματος. Την οποία σας προσκαλούμε να απολαύσετε από τον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου παρέα με ένα aperitivo. Απολαύστε…

radisson blu hotel larnaca

“Skybar” στον 16 όροφο

Στη συνέχεια απογειωνόμαστε… O δέκατος έκτος όροφος του Radisson Blu Hotel Larnaca θα σας απογειώσει στον ουρανό, με θέα που δεν χορταίνει κανένα μάτι να απολαμβάνει. Δοκιμάστε signature cocktails από τους ειδικούς bartenders και συνοδέψτε τα με μοναδικά food platters. Η συνοδεία μουσικής απόλυτα ταιριαστή με την ξεχωριστή εμπειρία στο Skybar του ξενοδοχείου. (Opening hours  17.30 – 1.00 am daily).

Extra tip: αναζητείστε ημερομηνίες με κάποια live εμφάνιση και συνδυάστε την επίσκεψη σας στο ξενοδοχείο με την έξοδο σας.

radisson blu skybar

Υπηρεσίες
  • Πισίνα
  • Γυμναστήριο
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • Χώρος στάθμευσης 
  • Μπαρ – καφέ – εστιατόριο

Extra plus το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας απέχει λίγα μόλις λεπτά ενώ σε κοντινή απόσταση θα βρείτε όλα τα  γνωστά αξιοθέατα της περιοχής.

Η εμπειρία μας 

Παραπάνω ήταν η εμπειρία μας. Μία εμπειρία πέντε αστέρων καθώς μόνο έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη διαμονή μας στο Radisson Blu Larnaca. Με προσιτή πολυτέλεια, σύγχρονο ύφος και αισθητική που θα πλαισιώσουν μοναδικά ευχάριστα την εκεί διαμονή σας. 

radisson blu hotel larnaca

Κλείστε τη διαμονή σας στο Radisson Blu Hotel Larnaca εδώ και χαρίστε σε εσάς και τους αγαπημένους σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και προσιτής πολυτέλειας! 

You may also like

Close