Σίφνος με την Seajets

by Olga
Σίφνος ταξίδι nonstoptravellers

Σίφνος με την Seajets, ένα ακόμη καλοκαίρι παρέα με την καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα. Κάθε φορά που επιλέγουμε τον επόμενο προορισμό μας και αρχίζουμε να σχεδιάζουμε το ταξίδι συνυπολογίζουμε την ποιότητα και το κόστος για ένα value for oney ταξίδι. Εάν λοιπόν, ψάχνεις να φύγεις ένα τριήμερο ή ακόμη και ΣΚ στις Κυκλάδες επέλεξε τη Σίφνο με την Seajets και θα μας θυμηθείς!

Σίφνος ταξιδιωτικός οδηγός nonstoptravellers

Γιατί στη Σίφνο;

Καταρχάς πρόκειται για ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, με γραφική χώρα και μοναδικές σιφνέικες γεύσεις. Αυτό που θα λατρέψεις στη Σίφνο όμως και θα γίνει η καλύτερη επιλογή σου για σύντομες αποδράσεις είναι η απόστασή της από Αθήνα.  Ένα από τα πιο κοντινά νησιά στο λιμάνι του Πειραιά, εύκολα προσβάσιμο, αρκετά μεγάλο και αρκετά μικρό ώστε να το τριγυρίσεις ολόκληρο! Ένα νησί κουλτουριάρικο και γραφικό. Κάστρο, Απολλώνια, Αρτεμώνας… με τα γραφικά σοκάκια και τις καμάρες. Το εκκλησάκι της Χρυσοπηγής που είναι το πιο όμορφο όλης της Ελλάδας.  Οι ταβέρνες πάνω στο κύμα. Και αν δεν σου αρκούν αυτά ανακάλυψε περισσότερα στο άρθρο μας για αξέχαστες διακοπές στη Σίφνο!

Σίφνος με seajets nonstoptravellers

Γιατί Σίφνος με την Seajets;

Γιατί μέσα σε λιγότερο από τρείς ώρες μεταφέρεσαι στην Κυκλαδίτικη ομορφιά της Σίφνου! Ένα ταξίδι άνετο, γρήγορο, value for money! Θα γλιτώσεις πολύωρες ακτοπλοϊκές μετακινήσεις ενώ ακόμη και στο λιμάνι του Πειραιά, θα βρείς το ταχύπλοο της Seajets που θα σε μεταφέρει στη Σίφνο στην πιο κοντινή προβλήτα χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Είτε μετακινείται κανείς με αυτοκίνητο είτε όχι η πρόσβαση στο ταχύπλοο της Seajets είναι εύκολη! Όσο για το ταξίδι με την Seajets είναι μια εμπειρία από μόνη της. Τρείς λέξεις… άνετο, ξεκούραστο, γρήγορο! Αναπαυτικά καθίσματα, μοντέρνος σχεδιασμός, καθαριότητα υψηλών προδιαγραφών και άριστο προσωπικό.

Τέλος, last but not least μερικοί από τους λόγους που κάνουν την Seajets να ξεχωρίζει είναι η κοινωνική ευθύνη, οι άνθρωποί της και φυσικά οι παγκόσμιες πρωτιές της.

Η Seajets με το μεγαλύτερο στόλο παγκοσμίως

Η Seajets είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Όραμα και αποστολή της εταιρείας είναι η γενικότερη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, υλοποιώντας δράσεις ουσίας που υποστηρίζουν την κοινωνία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, και το περιβάλλον.

H εταιρεία βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των νησιωτών του Αιγαίου, ενώ συμβάλει και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Τηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο, προσφέροντας άνετες και γρήγορες θαλάσσιες μετακινήσεις.

Seajets δρομολόγια και προορισμοί καλοκαίρι Ελλάδα

Σίφνος – Αθήνα σε λιγότερο από 3 ώρες με την Seajets

Θα κλείσουμε με το πιο value for money θετικό του συγκεκριμένου δρομολογίου της Seajets Αθήνα – Σίφνος. Όπως είπαμε και στην αρχή ως ταξιδιώτες συνυπολογίζουμε πάντα την ευελιξία στα ταξίδια μας. Ειδικά όταν πρόκειται για μία σύντομη απόδραση η εξοικονόμηση χρόνου είναι στις τοπ προτεραιότητές μας! Η Σίφνος είναι ιδανική επιλογή, ένα νησί που Θα λατρέψεις οπωσδήποτε, ειδικά αν διαβάσεις τον αναλυτικό μας οδηγό, και η Seajets την κάνει πραγματικότητα σε λιγότερο από 3 ώρες!

Ανακάλυψε τις Κυκλάδες με την Seajets ή δες περισσότερα δρομολόγια της Seajets εδώ!

Bon voyage!

You may also like

Close