GARDENS BY THE BAY ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

by Olga
gardensbythebay.com singapore nonstoptravellers

Gardens by the bay ή αλλιώς οι Κήποι στη μαρίνα της Σιγκαπούρης είναι τα πιο πολυ φωτογραφισμένα και tag – αρισμένα αξιοθέατα της φουτουριστικής πόλης! Είναι το ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε τη ζωή των φυτών από όλο τον κόσμο. Από τα πιο τροπικά είδη σε αυτά των πιο ψυχρών περιοχών, οι μαγευτικοί αυτοί κήποι είναι ένας τόπος όπου ανθίζει το θαύμα!

Ποια είναι τα βασικά αξιοθέατα των Gardens by the bay;

  • Flower dome

Περιπλανηθείτε ανάμεσα σε χιλιάδες αιωνόβια ελαιόδεντρα και ασυνήθιστα φυτά και δέντρα από τις δροσερές μεσογειακές και υποτροπικές περιοχές και μάθετε όλα τα μυστικά των άνθεων!

  • Cloud forest

Εξερευνήστε τα υψίπεδα Cloud Forest μέσα σε ορχιδέες, φυτά καλαμών και φτέρες στην δροσερή περιοχή του δάσους και ανακαλύψτε τον καταρράκτη 35 μέτρων!

  • OCBC Skyway and Supertree Grove

Αισθανθείτε δέος από τις πανέμορφες και χρωματιστές κατακόρυφες στήλες φυτών ή απολαύστε τη θέα τους από τα 22μ. Όταν πέφτει το βράδυ, τα Supertrees ζωντανεύουν με ένα θεαματικό show με φώτα και υπέροχες μουσικές συνθέσεις δίνοντας μια υπέροχη παράσταση που σίγουρα αξίζει να απολαύσετε στις 19.45 και 20.45 μ.μ.!

Τip: Ξαπλώστε στο έδαφος, χαλαρώστε και μαγευτείτε!

  • Heritage Gardens

Ανακαλύψτε πώς τα φυτά διαδραματίζουν ένα σπουδαίο ρόλο για τον πολιτισμό της Σιγκαπούρης, καθώς και την ιστορική τους σημασία.

  • World of plants

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ζωτικές σχέσεις των φυτών στο τροπικό δάσος και τις λειτουργίες της ζωής των φυτών!

  • Dragonfly lake

Ανακαλύψτε το ρόλο των λιβελουλών στην υποστήριξη του οικοσυστήματος, είναι το πρώτο αξιοθέατο που βλέπετε όταν επισκέπτεστε τους κήπους!

  • Sun pavilion

Για μια μοναδική εμπειρία της ερήμου επισκεφθείτε τους μεξικάνικους κάκτους.

  • Silver leaf

Αυτός ο υπαίθριος χώρος 600 τ.μ. προσφέρει μέσα από διάφορα ενδιαφέροντα corners και υπαίθρια σημεία ενδιαφέροντος μία ατμόσφαιρα, κατάλληλη για κοκτέιλ, δείπνο, σπορ, παιδικό παιχνίδι, πρωινό στον κήπο και φυσικά το διάσημο satay, ένα είδος σαν μικρό – πολύ μικρό ελληνικό σουβλάκι ή καλαμάκι (εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας), μία τοπική απόλαυση που πρέπει να δοκιμάσετε όταν βρεθείτε στη Σιγκαπούρη (συνδυάστε το με γλυκιά σως)!

Πληροφορίες εισόδου

Η κύρια είσοδος στα περισσότερα υπαίθρια αξιοθέατα είναι δωρεάν, περιηγηθείτε άφοβα και χωρίς έξοδα!!!

Ελέγξτε τις ώρες λειτουργίας μέσω του επίσημου ιστότοπου των Gardens by the bay προτού επισκεφθείτε την περιοχή και να είστε σίγουροι ότι θα αφιερώσετε πολλές ώρες στην εξερεύνηση της!

Have fun!

You may also like

Close