Προορισμοί Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα

by Dimosthenis
Αθήνα Λυκαβηττός διαδρομές

Προορισμοί Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα καθώς πλησιάζει η ημέρα των ερωτευμένων, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 14 Φλεβάρη λοιπόν με καραντίνα ή χωρίς και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια ρομαντική διαδρομή για την καθημερινή μας εξάσκηση στην όμορφή Αθήνα. Τηρούμε πάντα κοινωνικές αποστάσεις και τους κανονισμούς της πολιτείας, βάζουμε όμως και τον έρωτα στη ζωή μας. Για το λόγο αυτό, έχουμε ετοιμάσει για εσάς 4 ρομαντικούς προορισμούς – διαδρομές για το κέντρο της Αθήνας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αθήνα Πόλη Θέα

Η πόλη της Αθήνας από ψηλά

Λυκαβηττός για ένα καφεδάκι – Προορισμοί Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα

Ρομαντικό καφεδάκι με θέα το λεκανοπέδιο Αττικής. Ο Λυκαβηττός δίνει πάρα πολλές επιλογές απομόνωσης και υπέροχης θέας, ένας ιδανικός χώρος για περπατήστε να πιείτε καθ΄ οδόν ένα ρομαντικό καφέ. Εμείς προτείνουμε να ανηφορίσετε περνώντας από Κολωνάκι, ακολουθώντας το μονοπάτι που θα βρείτε ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο St. George Lycabettus. Αν δεν πάρετε καφεδάκι από το σπίτι θα βρείτε σε ένα από τα take away café στο Κολωνάκι, θα βγείτε στην Πράσινη τέντα, ανηφορίζοντας προς τον λόφο. Περπατώντας άλλο λίγο θα φτάσετε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Αν δεν φυσάει στο προαύλιο της εκκλησίας κάντε ένα διάλλειμα. Αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές για να θαυμάστε την καταπληκτική θέα της πόλης.

αθήνα διαδρομές θέα ακρόπολη

Αθήνα διαδρομές με θέα

Λόφος του Φιλοπάππου για κρασάκι – Προορισμοί Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα

Τα πράγματα είναι απλά. Πάρτε ένα μικρό κρασάκι και είσαστε έτοιμοι για μια ρομαντική βόλτα στον λόφο Φιλοπάππου. Περάστε από την εκκλησία του Αγίου Δημήτριου Λουμπαρδιάρη και ανηφορίστε στον λόφο του Φιλοπάππου. Στην κορυφή με την υπέροχη θέα θα βρείτε παγκάκια αλλά και βραχάκια να καθίσετε για λίγο, να αγκαλιαστείτε, να πιείτε το κρασάκι σας και να θαυμάσετε την υπέροχη θέα. Πριν φυσικά συνεχίσετε το καθημερινό σας περπάτημα. Απολαύστε την Ακρόπολη και αφεθείτε στους ήχους της πόλης που ξεπροβάλλει στα πόδια σας και κατηφορίζει προς την θάλασσα σαν ποτάμι.

panathinaiko-stadium-Καλλιμάρμαρο στάδιο

Η θέα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο

Μετς για ρομαντική βόλτα 

Αν πάλι έχετε διάθεση να περπατήσετε περισσότερο τότε το Μετς αποτελεί την ιδανική επιλογή. Περπατήσετε στον πεζόδρομο του Νικηφόρου Θεοτόκη με τα υπέροχα αθηναϊκά σπίτια. Ανηφορίστε προς την πλατεία Αγίου Βαρνάβα για ένα καφέ take away. Κατευθυνθείτε προς τον λόφο Αρδηττού. Για να φτάσετε εκεί, βρείτε να σκαλάκια της οδού Κλειτομάχου και περπατήσετε προς τη θέση του Ναού της θεάς τύχης.

Ιδρυμα Πολιτισμού Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ΚΠΙΣΝ

Βόλτα στο Ίδρυμα Πολιτισμού Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος – Προορισμοί Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα

Για κάτι διαφορετικό, αλλά ιδιαίτερο μια βόλτα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος είναι η απόλυτα ρομαντική επιλογή με θέα θάλασσα. Συνδυάζει μοντέρνα αισθητική, ένα καταπληκτικό και ρομαντικό πάρκο, μία υπέροχη θέα στη θάλασσα και ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Αθήνα, μια διαφορετική ημέρα, την οποία μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο ξεχωριστή με μια μικρή βόλτα στην υπέροχη αυτή πόλη. Ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα! Για εσάς που οι περιορισμοί στις μετακινήσεις της εποχής δεν θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τις διαδρομές μας, ευχόμαστε να τις απολαύσετε σύντομα ανεμπόδιστα!

 

 

 

You may also like

Close