Ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια

by Olga
Angsana Velavaru Maldives Loveyourholidays

Ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια που αναζητούν το ιδανικό ταξίδι με το ταίρι τους. Μία ρομαντική απόδραση σίγουρα μπορεί να απογειώσει τις αισθήσεις σας και να ανανεώσει μία σχέση με τον καλύτερο τρόπο.  Είτε πρόκειται για ένα ταξίδι ερωτευμένων, είτε για ένα ταξίδι του μέλιτος είτε για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου παρακάτω θα βρείτε τις προτάσεις μας για ιδανικούς προορισμούς ζευγαριών. 

Ιδέες και Ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια 

Αρχικά να πούμε πως οι ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια ποικίλουν και είναι αμέτρητοι. Η επιλογή του ιδανικού όμως προορισμού επαφίεται στο είδος ταξιδιωτών του ζευγαριού και φυσικά στο τι είδος ταξίδι θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν. Οπότε εμείς διαλέξαμε και σας προτείνουμε πέντε διαφορετικούς προορισμούς για να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς.

Ξενοδοχεία-στο-Ντουμπάι-loveyourholidays

Ταξίδι στο ρομαντικό και κοσμοπολίτικο Ντουμπάι 

Αδιαμφισβήτητα ένα ταξίδι στο ρομαντικό και κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, είναι το καλύτερο δώρο για εσάς και το ταίρι σας. Πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η ημέρα των ερωτευμένων; Ετοιμάζετε το ταξίδι του μέλιτος; Ή απλά σχεδιάζετε το επόμενό σας ταξίδι ως ζευγάρι; Ε λοιπόν το Ντουμπάι είναι ιδανικός προορισμός σε κάθε περίπτωση. Ένας απόλυτα ρομαντικός προορισμός, το Ντουμπάι προσφέρεται για ρομαντικές βαρκάδες και δείπνα σε ουρανοξύστες με θέα όλη την πόλη ή κάτω από τους φοίνικες. Μοναδική διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα, υπηρεσίες μασάζ και σπά υψηλών προδιαγραφών. 

Ανατολίτικος Ρομαντισμός και περιπέτεια στην Ιορδανία

Για τους λάτρεις του ανατολίτικου ρομαντισμού και για εκείνους που επιδιώκουν ένα αξέχαστο οδοιπορικό και διαμονή στην έρημο, προτείνουμε την Ιορδανία. Η Ιορδανία μία χώρα χωνευτήρι των πολιτισμών, θα σας συναρπάσει με την πανέμορφη Πέτρα. Στην Πέτρα θα κάνετε ένα από τα καλύτερα οδοιπορικά της ζωής σας σε αρχαίους πολιτισμούς. Το μοναδικό ταξίδι στην Ιορδανία συμπληρώνεται με ρομαντική διανυκτέρευση σε σκηνές στην έρημο και με ένα διάλειμμα χαλάρωσης στα Ιαματικά Νερά της Νεκρά Θάλασσας. Μην διστάσετε να επιλέξετε την Ιορδανία για ένα ρομαντικό ταξίδι, η εμπειρία θα σας αποζημιώσει.

Προορισμοί για ζευγάρια Αίγυπτος βόλτα με καμήλες

Στην Ινδία και στο Τατζ Μαχάλ το σύμβολο της αιώνιας αγάπης

Από τις προτάσεις μας για ρομαντικούς προορισμούς για ζευγάρια δεν θα μπορούσε να λείπει η Ινδία.  Η Ινδία η χώρα των αντιθέσεων, των χρωμάτων, των αρωμάτων, των σάρι, των μαχαραγιάδων, των αγίων και των φακίρηδων και όχι μόνο. Μία χώρα μυστηριακή, η Ινδία θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Επιπλέον η επίσκεψή σας στο Τατζ Μαχάλ, το μαρμάρινο ποίημα αγάπης και το αιώνιο σύμβολο της αγάπης, είναι μία εμπειρία αξέχαστη για ένα ζευγάρι.  Το εξαιρετικό αυτό κτίσμα δημιούργησε ο σουλτάνος Σαχ Τζαχάν ως μαυσωλείο στη μνήμη της συζύγου του Μουμτάζ Μαχάλ. Για την κατασκευή του, που ξεκίνησε την ίδια χρονιά και ολοκληρώθηκε το 1653, συγκεντρώθηκαν οι καλύτεροι τεχνίτες και αρχιτέκτονες από την Ινδία έως την Περσία.

Angsana-Ihuru-Villas on the water Maldives - Αντιγραφή

Μαλδίβες στα τροπικά νησιά του παραδείσου

Όταν πρόκειται για τις Μαλδίβες αναφερόμαστε όχι απλά στον ιδανικό, αλλά στον απόλυτο προορισμό για ζευγάρια. Ένας εξωτικός προορισμός που συναρπάζει κάθε ζευγάρι που αναζητά στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Οι Μαλδίβες είναι ένας επίγειος παράδεισος με κρυστάλλινα νερά, ολόλευκη άμμο και αμέτρητους φοίνικες. Ο έρωτάς σας θα απογειωθεί και οι κοινές αναμνήσεις θα έχουν γεύση εξωτική. Μία θαυμάσια επιλογή για ερωτευμένους που επιζητούν στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης.

Ρομαντική κρουαζιέρα και μυστήριο στην Αίγυπτο

Για το τέλος αφήσαμε την Αίγυπτο, τη χώρα των Φαραώ για ερωτευμένους που αναζητούν ρομαντισμό αλλά θέλουν να συνδυάσουν και εξερεύνηση. Η Αίγυπτος μία χώρα γεμάτη μυστήρια, εμβληματικά αξιοθέατα και πλούσια πανάρχαια ιστορία. Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών. Θαυμάστε τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της Αιγύπτου ενώ βρίσκεστε σε μία κρουαζιέρα στο Νείλο. Ένα όνειρο ζωής για πολλούς μπορείτε να το πραγματοποιήσετε με τον ή την σύντροφό σας σε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Για ακόμη περισσότερο ρομαντισμό και δραστήρια ζευγάρια προτείνουμε μία απόδραση και στο Σαρμ Ελ Σέιχ, στο τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου, για θαλάσσια σπόρ και όχι μόνο.

Αίγυπτος πυραμίδες

Ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια και η επιλογή δική σας

Κάντε το καλύτερο δώρο σε εσάς και το ταίρι σας. Ξαφνιάστε τον ή την αγαπημένο – η σας με ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο. Χαρίστε στιγμές χαλάρωσης και περιπέτειας. Δημιουργείστε κοινές εμπειρίες, ίσως το πιο ιδιαίτερο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε στο άτομο που αγαπάτε.

 

 

You may also like

Close