ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΑΒΑΣΗ – ANAVASIMAPS

by Olga
NONSTOPTRAVELLERS TRAVELLERS TRAVELLING TRAVEL BLOG ANAVASIMAPS BOOKS

Αυτό που αγαπάμε στην Αθήνα είναι ότι ποτέ δεν σε αφήνει να την χορτάσεις! Πάντα κρύβει μια έκπληξη και σε περιμένει να την ανακαλύψεις! Κάπως έτσι περπατώντας στο αγαπημένο μας κέντρο πέσαμε πάνω σε ένα μικρό στολίδι! Ένα βιβλιοπωλείο, διαμάντι, λίγα μόλις μέτρα από την Ερμού!

Πρόκειται για το ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείοΑΝΑΒΑΣΗ – ΧΑΡΤΕΣ” που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές της!

Η εκδοτική – χαρτογραφική εταιρεία Ανάβαση δημιουργήθηκε το 1997 από ανθρώπους με βαθιά γνώση της ελληνικής υπαίθρου. Στόχος τους  είναι να παρέχει στον ταξιδιώτη, τον πεζοπόρο αλλά και τον μελετητή της Ελλάδας το καλύτερο δυνατό υλικό τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και αξιοπιστίας!

Το βιβλιοπωλείο Ανάβαση διαθέτει μια πλούσια βάση χαρτογραφικών δεδομένων και μακρόχρονη εμπειρία στη χαρτογράφηση και το σχεδιασμό κάθε είδους θεματικού χάρτη, με ειδίκευση στους πεζοπορικούς χάρτες ενδοχώρας και νησιών, λόγω της μεγάλης αγάπης των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την όμορφη αυτή γωνιά του κέντρου, για την ορειβασία. Επιπρόσθετα, συνεργάζεται με ένα από τα καλύτερα τυπογραφεία της Αθήνας και αναλαμβάνει την παραγωγή χαρτών και άλλων εντύπων.

Πέρα όμως από χάρτες, έντυπους και ψηφιακούς (κατεβάστε το pdf maps είναι δωρεάν εφαρμογή, διαθέσιμη στα  iTunes και στο Play Store, και ταξιδιωτικούς οδηγούς στο βιβλιοπωλείο Ανάβαση θα βρείτε, ή καλύτερα θα ανακαλύψετε, ένα σωρό υπέροχα δώρα για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας! Δώρα κάθε λογής που ξεφεύγουν από τα κλασικά και αποτελούν χρήσιμα gadgets για ταξίδια, σύντομες αποδράσεις, πεζοπορίες και όχι μόνο! Αναλυτικότερα…

  • Τα τελευταία χρόνια, η εκδοτική παραγωγή της Ανάβασης άνοιξε φτερά σε έναν καινούργιο τομέα, τα λευκώματα της σειράς “όπως πετάει ο γλάρος”, με αεροφωτογραφίες που δίνουν μια ολοκληρωμένη γεωγραφική-εικαστική αποτύπωση της κάθε περιοχής που αυτοί πραγματεύονται.
  • Υδρόγειες σφαίρες! Οι λατρεμένες μας υδρόγειες, μπορούν να στολίσουν κάθε βιβλιοθήκη σπιτιού και όχι μόνο! Στην Ανάβαση θα βρείτε υδρόγειες σφαίρες όλων των ειδών, κρεμαστές, origami , puzzle, φωτιστικές, γραφείου και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!
  •  Παιδικά βιβλία για τους μικρούς μας φίλους με κρυμμένους θησαυρούς, αρχαίους θεούς, ελληνική μυθολογία και πολλά άλλα!
  • Άτλαντες οδικοί και περιηγητικοί.
  • Χάρτες τοίχου, γραφείου και φυσικά οι αγαπημένοι scratch world map για να”σβήσετε¨τα ταξίδια που έχετε ήδη πραγματοποιήσει!
  • Την τεράστια ποικιλία του βιβλιοπωλείου συμπληρώνουν υπέροχα puzzle, μπρελόκ υδρόγειες σφαίρες, ποτηράκια για ταξιδιώτες, πυξίδες, ταξιδιωτικές τσαντούλες compact, ταξιδιωτικοί οδηγοί σε όλα τα μεγέθη

Με τέτοια ποικιλία και τόσες ιδέες για ταξιδιωτικά δωράκια να ξέρετε ότι θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου! Το βιβλιοπωλείο Ανάβαση είναι ένα μικρό στολίδι στο κέντρο της Αθήνας, όπως είπαμε, παρόλα αυτά, σε προκαλεί να ανακαλύψεις στα ράφια του (ακόμα και στο δεύτερο όροφο…!) πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά, όλα αυτά τα μαγικά ταξιδιωτικά gadgets που θα απογειώσουν τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες!!!

Με το αγαπημένο μας βιβλιοπωλείο ξεκινήσαμε μία υπέροχη συνεργασία για να το γνωρίσετε καλύτερα, να σας χαρίσουμε υπέροχα δωράκια και να σας προσκαλέσουμε να το επισκεφθείτε με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθείτε στο κέντρο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το Ανάβαση στο site που διαθέτει ή στα social media, στα παρακάτω link!

*Το post δεν είναι χορηγούμενο!

You may also like

Close