ΦΘΗΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AIRASIA

by Olga
AIRASIA NONSTOPTRAVELLERS TRAVEL BLOG BLOGGER LOW COST BUDGET TRAVELERS TRAVELLING

Η προηγούμενη δημοσίευση μας για τη Scoot μας οδήγησε σε μια ακόμη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία που λειτουργεί στην ίδια περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ονομάζεται AirAsia!

Οι ταξιδιώτες προσπαθούν πάντοτε να βρουν τις καλύτερες επιλογές αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους που να συνδυάζουν χαμηλή τιμή, ασφάλεια και αναλόγως με το budget του καθενός… διάφορες υπηρεσίες! Βέβαια όσο και να μας αρέσουν οι Low cost εταιρείες είναι σημαντικό να κάνουμε αρχικά μια καλή έρευνα πριν από την κράτηση μας, ώστε να ξέρουμε τι αγοράζουμε και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων!

Λίγα λόγια για την AiAsia, ώστε να γνωρίσετε την μεγάλη αυτή αεροπορική εταιρεία! Η AirAsia είναι αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που εδρεύει κοντά στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μαλαισία ανά μέγεθος στόλου και προορισμούς. Ο Όμιλος AirAsia λειτουργεί προγραμματισμένες εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις σε περισσότερους από 165 προορισμούς που καλύπτουν 25 χώρες !!! Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός για την AirAsia είναι ότι λειτουργεί με το χαμηλότερο μοναδιαίο κόστος του κόσμου, ύψους US $ 0.023 ανά διαθέσιμο χιλιόμετρο (ASK) και συντελεστή φόρτωσης επιβατών 52%!

Οι New York Times περιέγραψαν την αεροπορική εταιρεία ως «πρωτοπόρο» ταξιδιών χαμηλού κόστους στην Ασία.

Οι θυγατρικές αεροπορικές εταιρείες της είναι η Thailand AirAsia, η Indonesia AirAsia, η AirAsia China, η AirAsia Japan, η AirAsia Vietnam, η AirAsia Philipinnes και η AirAsia India, ενώ η αδελφή αεροπορική εταιρεία της AirAsia X επικεντρώνεται σε διαδρομές μακρινών αποστάσεων.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι όταν πετάτε με μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους όπως η AirAsia αγοράζετε συνήθως ένα βασικό εισιτήριο, ένα κάθισμα και μια αποσκευή καμπίνας! Δεν είναι πολλά, αλλά ούτε και η τιμή του εισιτηρίου είναι μεγάλη! Από εκεί, μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετα στο βασικό σας ναύλο. Σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους μπορείτε να προσθέσετε ορισμένες υπηρεσίες για τις οποίες πρέπει να πληρώσετε ή να προπληρώσετε κάποια χρήματα. Τα υπόλοιπα χρήσιμα πράγματα σε μία πτήση όπως οι αποσκευές, η κουβέρτα, το φαγητό, η διασκέδαση κ.λπ. μπορούν να επιλεγούν κατά την κράτηση του εισιτηρίου ή μετά μέσα από τη διαχείριση της κράτησής σας!

  • Ας δούμε πιο προσεκτικά τις υπηρεσίες που προσφέρει η AirAsia! Η κράτηση μπορεί να γίνει μέσω του site της AirAsia!
  • Όλες οι πληροφορίες για τις αποσκευές που πρέπει να ξέρετε!
  • Δεν θέλετε να πετάτε πεινασμένοι; Δοκιμάστε κάποια γεύματα από το μενού της εταιρείας!
  • Απολαύστε την επιλογή της… ελεύθερης επιλογής θέσης!
  • Αποδράστε σε μια εμπειρία αγορών, αγοράζοντας δώρα και αναμνηστικά επί του σκάφους!
  • Πετάξτε με WI-FI και παραμείνετε συνδεδεμένοι ενώ ταξιδεύετε!
  • Υπάρχουν ταινίες στον κατάλογό σας που δεν είχατε την ώρα να παρακολουθήσετε; Ίσως είναι καιρός να τις παρακολουθήσετε μέσω του Xcite εν ώρα πτήσης!
  • Η πτήση με άνεση είναι τώρα δική σας και μπορείτε να την απολαύσετε με το Premium Flatbed. Και αυτό δεν είναι το μόνο καλό για όσους ταξιδεύουν στην πτήση της AirAsia X, αφού θα οι τυχεροί λαμβάνουν και πολλά πολλά επιπλέον προνόμια!
  • Η AirAsia όμως διαθέτει και μία σύγχρονη εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις κρατήσεις σας!
  • Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξης της AirAsia είναι πάντα έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας!
  • Η AirAsia διαθέτει ένα μεγάλο πρόγραμμα συγκέντρωσης μιλίων για εσάς που ταξιδεύετε συχνά! Εξαργύρωση πτήσεων με βάση τις ώρες πτήσεων σας με BIG Fixed Points!
  • Οι εταιρικές σχέσεις της AirAsia περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την Expedia Group μια παγκόσμια ταξιδιωτική εταιρεία που κατέχει διάσημους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι είναι κυρίως ταξιδιωτικοί μηχανισμοί metasearch, όπως Expedia.com, Hotels.com, Hotwire.com, CarRentals.com, trivago .com, Travelocity, Orbitz και HomeAway.

Αυτή ήταν μία σύντομη πρώτη γνωριμία μας με την αεροπορική εταιρεία  AirAsia! Ελπίζουμε να βρείτε τις πληροφορίες χρήσιμες και εύκολες στη διαχείριση! Για όσους την επιλέξουν πρέπει να γνωρίζουν ότι θα φτάσουν στην Ασία σε κάποιο μεγάλο κεντρικό αεροδρόμιο της περιοχής όπως είναι αυτό της Σιγκαπούρης μέσω άλλων αεροπορικών εταιρειών, μεταξύ άλλων Qatar, Emirates, Singapore Airlines, Scoot κα  και από εκεί θα βρουν δεκάδες ανταποκρίσεις με την AirAsia!

Εμείς θα ταξιδέψουμε τρεις φορές με την AirAsia στο επόμενο ταξίδι μας σε δύο εβδομάδες:

  1. από Σιγκαπούρη (SIN) προς Kuala Lumbur (KUL) Μαλαισία
  2. από Kuala Lumbur (KUL) προς Μαλαισία προς Lombok (LOP) Ινδονησία
  3. από το Μπαλί (DEP) Ινδονησία προς Σιγκαπούρη (SIN)

Αφού επιστρέψουμε από το ταξίδι μας, θα μοιραστούμε μαζί σας τις απόψεις και την εμπειρία μας, από την πρώτη μας πτήση με την AirAsia!!!

*Το post δεν είναι χορηγούμενο!

AIRASIA NONSTOPTRAVELLERS TRAVEL BLOG BLOGGER LOW COST BUDGET TRAVELERS TRAVELLING

AIRASIA NONSTOPTRAVELLERS TRAVEL BLOG BLOGGER LOW COST BUDGET TRAVELERS TRAVELLING

You may also like

Close