ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ DYLAN’S TOURS

by Olga
dylans tours sf

Πρώτα απ ‘ όλα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Σαν Φρανσίσκο ήταν η πιο όμορφη και συναρπαστική στάση του roatrip μας σε ότι αφορά αστικό τουρισμό και το αστικό του τοπίο! Δεύτερον, όταν ταξιδεύουμε θέλουμε πάντα να εξερευνούμε μια πόλη μέσα από τη ματιά ενός κατοίκου της που την γνωρίζει, την αγαπάει και μπορεί να μας αποκαλύψει τμήματα της πόλης με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος που επιλέξαμε Dylan’s Tours για μια αξέχαστη εμπειρία ποδηλασίας στο Σαν Φρανσίσκο! Δοκιμάσαμε το The Original City Loop in San Francisco, μία υπέροχη εξάωρη βόλτα με ηλεκτρικά ποδήλατα!

Η ποδηλατο-βόλτα μας εν συντομία

Το τουρ που δοκιμάσαμε είναι ο τέλειος και πιο αυθεντικός τρόπος για να μάθετε τα πάντα για την εξέλιξη του Σαν Φρανσίσκο, να εξερευνήσετε τόσο τα τουριστικά όσο και τα πιο απόκρυφα σημεία και τις όμορφες γειτονιές που αυτή η πόλη έχει να προσφέρει!

Τι να περιμένετε από το τούρ;

  • 15 διαφορετικές στάσεις, αμέτρητες φωτογραφικές στάσεις, και το μόνο τουρ που σε τριγυρνάει στα 1.000 στρέμμα του Golden Gate Park.
  • Απολαύστε μια εκτεταμένη στάση στη γέφυρα Golden Gate Bridge για  εκπληκτική θέα στον κόλπο από τη γέφυρα.
  • Επισκεφθείτε το αγαπημένο τους San Francisco Deli για μια μοναδική “Bay Area” εμπειρία γεύματος.
  • Όλες οι διαδρομές με ποδήλατο έχουν σχεδιαστεί ώστε να αποφεύγεται η κυκλοφορία και να εξασφαλίζεται η τόσο η ασφάλεια όσο και η 100% διασκέδαση.
  • Ξεκούραστη και άνετη βόλτα πάνω από 20 μίλια με ηλεκτρικά ποδήλατα.
  • Οι ξεναγοί είναι συνεργάτες και φίλοι. Ποτέ δεν θα πάρετε το αίσθημα “Το κάνω απλά για τα χρήματα “

Δείτε τα μέρη που θα εξερευνήσετε:

Fisherman’s Wharf  ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Σαν Φρανσίσκο-με όμορφα παλιά ναυπηγεία, το αρτοποιείο της Boudin και τη μυρωδιά της φρέσκιας ψαρόσουπας με μύδια, και φυσικά, τους θαλάσσιους λέοντες της προβλήτας 39!

Golden Gate Bridge δηλωμένο ώς ένα από τα 10 θαύματα του σύγχρονου κόσμου, η Golden Gate Bridge είναι  όχι μόνο ένα από τα πιό αναγνωρισμένα σύμβολα του Σαν Φρανσίσκο, αλλά μια από τις πιό φωτογραφημένες περιοχές στον κόσμο. Απλά εκπληκτική!

The Painted Ladies  Alamo Square, η βικτοριανή περιοχή κατά μήκος της οδού Στάινερ είναι  διάσημη λόγω των Painted ladies, κτίρια μοναδικής ομορφιάς και χρωμάτων! Βέβαια να γνωρίζετε ότι όλο το Σαν Φρανσίσκο είναι γεμάτο με τέτοια κτίρια!

Haight-Ashbury  η πρωτεύουσα των hippie και το σημείο της γέννησης του κινήματος “καλοκαίρι του έρωτα  το 1967” ! Μουσικές, χρώματα και κάθε στοιχείο παραμένει αναλλοίωτο και δηλώνει την ιστορία του σε κάθε γωνιά της ιστορικής αυτής γειτονιάς!

Golden Gate Park μπορείτε να φανταστείτε να βολτάρετε ατελείωτα σε πάνω από 1.000 στρέμματα στο Golden Gate Park και στην πορεία να μαθαίνετε ότι είναι το μεγαλύτερο φτιαγμένο από άνθρωπο πάρκο στον κόσμο; Με όμορφους ευκαλύπτους, πανέμορφους κήπους και μουσεία που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες αυτός ο χώρος είναι ιδανικός για στιγμές χαλάρωσης για εσάς που θα βρεθείτε παραπάνω μέρες στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο!

Marina μια ονειρική γειτονιά στην άκρη του κόλπου, η marina δελεάζει τους επισκέπτες και τους ντόπιους να χαλαρώνουν με τις ώρες στον καταπράσινο λόφο ο οποίος μάλιστα προσφέρει απαράμιλλη θέα στη γέφυρα Golden Gate.

Chinatown το μεγαλύτερο Chinatown στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια γειτονιά πολύβουη με την ενέργεια, τις γνωστές καταπληκτικές κινέζικες γεύσεις και τα πολύχρωμα καταστήματα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που δίνουν αυτή την περιοχή τη γοητεία της.

North Beach – Little Italy μία περιοχή που ίσως για τους Ευρωπαίους φαντάζει γνωστή και οικεία, παραμένει όμως νούμερο ένα στις συνειδήσεις των Αμερικάνων, αρκεί να αναλογιστείτε ότι τα πιο γνωστά ιταλικά εστιατόρια της περιοχής θέλουν απαραίτητα κράτηση λόγω μεγάλης ζήτησης!

Fort Point  τοποθετημένος ακριβώς κάτω από τη Golden Gate Bridge, το σημείο αυτό σας δίνει την καλύτερη θέα στον κόλπο του του Σαν Φρανσίσκο. Αυτή η πρώην στρατιωτική οχύρωση χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια τόσο του εμφυλίου πολέμου και του β ‘ Παγκοσμίου Πολέμου.

Aquatic Park κοντά στο τέλος του τελεφερίκ Hyde Street, είναι ένα εθνικό ιστορικό ορόσημο στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο. Χαρακτηρίζεται ως μία από τις καθαρότερες περιοχές της πόλης όπου θα βρείτε πολλούς κολυμβητές να απολαμβάνουν το μπάνιο τους με θέα και πάλι την Golden gate Bridge.

Palace of Fine Arts εμπνευσμένος από τη Ρωμαϊκή και ελληνική αρχιτεκτονική, το παλάτι των Καλών Τεχνών κατασκευάστηκε αρχικά για να γιορτάσει την ανάκαμψη του Σαν Φρανσίσκο από το σεισμό 1906. Περιτριγυρισμένο από έναν ήσυχο κήπο, είναι υπεροχο σημείο για φωτογραφίες και διάλειμμα.

Ocean Beach το μπαλκόνι του Σαν Φρανσίσκο στον Ειρηνικό Ωκεανό στη δυτική άκρη του Σαν Φρανσίσκο, το πιο όμορφο σημείο σύμφωνα με την Όλγα, η  Ocean Beach είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις του surf. Χαρακτηριστικά στοιχεία η ομίχλη και το γαλήνιο σκηνικό έξω ακριβώς από την πολύβουη πόλη.

Sea Cliff  η γειτονιά των σταρ θα λέγαμε, σε μία πολύ ιδιαίτερη και ακριβή περιοχή.

Legion of Honor ίσως το πιο όμορφο Μουσείο του Σαν Φρανσίσκο, το παλάτι καταλαμβάνει μια υπερυψωμένη τοποθεσία στο Lincoln Park και περιλαμβάνει μια συλλογή από αρχαία και Ευρωπαϊκή τέχνη, σε μια αξέχαστη τοποθεσία με θέα τη γέφυρα Golden Gate!

Πληροφορίες ξενάγησης:

Αναχωρήσεις καθημερινά στις 9 πμ  σε  μικρές ομάδες και απαραίτητη τη γνώση ποδηλάτου! Βέβαια, εμείς δεν κάναμε και πολύ πετάλ καθόσον μιλάμε για 100% ηλεκτρικά ποδήλατα! Ο απαραίτητος εξοπλισμός θα σας δοθεί πριν ξεκινήσετε το τούρ όπως επίσης και βασικές οδηγίες. Καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν διαθέσιμες τουαλέτες οπότε μην ανησυχείτε ούτε για τα πρακτικά ζητήματα! Απλά απολαύστε τη βόλτα σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και περισσότερα τουρ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Dylan’S Tours και προετοιμαστείτε για την πιο όμορφη εμπειρία στην φανταστική αυτή πόλη, ξεκούραστα πάνω απ’όλα!

Το τουρ στο Σαν Φρανσίσκο ήταν ευγενική προσφορά του Dylan’s tours, όλες οι απόψεις που εκφράζονται μέσα από το άρθρο είναι προσωπικές και βασίζονται στην προσωπική μας εμπειρία!

 

You may also like

Close