Η UBER ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

by Olga
uber

Εσείς ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μετακινηθείτε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα στην Αθήνα; Πως μπορείτε να διαλέξετε τη διαδρομή σας με πολύ απλά βήματα μέσα από το κινητό σας και να την απολαύσετε με ασφάλεια και αξιοπιστία; Μα φυσικά με την Uber! Την έχετε ακουστά; Εννοείται πως ναι! Η Uber είναι μία τεράστια κοινότητα με παρουσία σε περισσότερες από 600 πόλεις παγκοσμίως, και αποτελείται από εκατομμύρια οδηγούς και επιβάτες που ακολουθούν από κοινού τις οδηγίες της κοινότητας, διατηρώντας υψηλά επίπεδα ποιοτικών υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών ενώ αξιολογούνται απευθείας από εσάς τους ίδιους!

Στόχος της Uber είναι να κάνει την πόλη μας καλύτερη!

uber usa

uber usa

Τώρα οι διαδρομές σας στην πόλη της Αθήνας, είτε πρόκειται για μία απλή μετακίνηση από και προς το χώρο εργασίας σας είτε για μία μεγάλη βόλτα στα αξιοθέατα της πόλης, γίνονται εύκολα και απλά μέσα από την εφαρμογή της Uber την οποία δεν έχετε παρά να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας για να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Πως λειτουργεί;

Η βασική λειτουργία της εφαρμογής Uber είναι να σας φέρει σε επαφή με έναν κοντινό οδηγό για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Λήψη  Αποκτήστε τη δωρεάν εφαρμογή Uber από το App Store ή το Google Play στο smartphone που χρησιμοποιείτε. Ανοίξτε την εφαρμογή, για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας.
  2. Αίτημα Πληκτρολογήστε τον προορισμό σας και επιλέξτε μια διαδρομή. Η τιμή θα εμφανίζεται πάντα εκ των προτέρων.
  3. Διαδρομή  Θα δείτε τη φωτογραφία του οδηγού και τα στοιχεία του οχήματος, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να παρακολουθείτε την άφιξή του στον χάρτη.

ΒΗΜΑ 1 Ένας επιβάτης ανοίγει την εφαρμογή: Ο επιβάτης πληκτρολογεί τον προορισμό του στο πλαίσιο «Πού πάτε;» στο επάνω μέρος της οθόνης. Αγγίζει την επιλογή διαδρομής για να δει τον χρόνο αναμονής, το μέγεθος του αυτοκινήτου και την τιμή. Έπειτα επιβεβαιώνει την τοποθεσία παραλαβής και πατάει Αίτημα.

ΒΗΜΑ 2 Γίνεται αντιστοίχιση επιβάτη με έναν οδηγό: Ένας κοντινός οδηγός βλέπει και αποδέχεται το αίτημα διαδρομής του επιβάτη. Ο επιβάτης ενημερώνεται αυτόματα όταν το όχημα του οδηγού απέχει περίπου ένα λεπτό.

ΒΗΜΑ 3 Ο οδηγός παραλαμβάνει τον επιβάτη: Ο οδηγός και ο επιβάτης επαληθεύουν τα ονόματα και τον προορισμό τους. Στη συνέχεια, ο οδηγός ξεκινάει τη διαδρομή.

ΒΗΜΑ 4 Ο οδηγός μεταφέρει τον επιβάτη στον προορισμό: Η εφαρμογή δίνει στον οδηγό πρόσβαση σε λεπτομερείς οδηγίες, έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να συγκεντρωθεί στον προορισμό του και ο επιβάτης να απολαύσει μια άνετη διαδρομή.

ΒΗΜΑ 5 Ο οδηγός και ο επιβάτης δίνουν βαθμολογία και κριτικές: Στο τέλος κάθε διαδρομής, οι οδηγοί και οι επιβάτες μπορούν να βαθμολογήσουν ο ένας τον άλλο με 1 έως 5 αστέρια. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να κάνουν κοπλιμέντα στον οδηγό. Στις πόλεις όπου το φιλοδώρημα είναι διαθέσιμο, μπορούν ακόμα να προσθέσουν ένα μικρό επιπλέον ποσό για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε Uber;

You may also like

Close