Η UBER ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ JUMP BIKES

by Olga

Την Uber την γνωρίζουμε όλοι και όσοι δεν την γνωρίζετε μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μας καθώς και τις περιπέτειες μας στην Αμερική παρέα με την Uber!

Αυτό που κάποιοι από εσάς ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι η Uber δραστηριοποιείται και στην Αθήνα και μαζί της φέρνει τα καλά νέα της ημέρας και δεν είναι άλλα από τα ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ  JUMP Bikes! Η JUMP Bikes ξεκίνησε ως startup εταιρεία διαμοιρασμού ηλεκτρικών ποδηλάτων  (ridesharing electric bikes) και σκούτερ (ναι, ναι τα γνωστά μας πατίνια, πλην όμως αυτά είναι ηλεκτρικά, που σημαίνει ευκολία στις μετακινήσεις) και πλέον ανήκει στην πρωτοποριακή παρέα της Uber μέσα από την πολ λειτουργική της εφαρμογή!

Τα καλά νέα της ημέρας λοιπόν είναι ότι εσείς που θα βρεθείτε σε μία από τις πόλεις της Βόρειας Αμερικής που δραστηριοποιείται ήδη η JUMP Bikes μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, νοικιάζοντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μέσω της εφαρμογής σας Uber. Επιλέξτε ποδήλατο και απολαύστε τη διαδρομή! Συνδυάστε την αγάπη σας για τα ποδήλατα και μετακινηθείτε άνετα και γρήγορα χωρίς κούραση!

Εμείς που τα γνωρίσαμε;

Στο ταξίδι μας στην Καλιφόρνια τα συναντήσαμε τόσο στην περιοχή της Σάντα Μόνικα όσο και στο Σαν Φρανσίσκο, εννοείται πως τα δοκιμάσαμε και φυσικά ανυπομονούμε να τα δούμε στην Ευρώπη με πρώτη πόλη το Βερολίνο και γιατί όχι στην Ελλάδα!

Λίγα λόγια για τα ηλεκτρικά ποδήλατα της JUMP Bikes

Τα ποδήλατα της Jump bikes είναι ηλεκτρικά (υποβοηθούμενη κίνηση), έτσι ώστε ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις όπως είναι οι ανηφόρες εσείς θα μετακινήστε πιο γρήγορα από ποτέ! Έχουν ενσωματωμένο GPS και κλειδαριά και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ένα σε κοντινή απόσταση από εσάς!

Go further, get there faster, and have more fun!

 

jump bikes uber usa

jump bikes uber usa

Πώς λειτουργεί η JUMP Bikes;

  1. Βρείτε ένα ποδήλατο
    Ανοίξτε την εφαρμογή Uber και εντοπίστε ένα ποδήλατο ή σκούτερ για να το ξεκλειδώσετε!
  2. Διαλέξτε ένα ποδήλατο
    Θα σας δώσει η εφαρμογή Uber έναν κωδικό Pin για να ξεκλειδώσετε το ποδήλατο. Οι τιμές εξαρτώνται από την πόλη στην οποία βρίσκεστε.
  3. Απολαύστε τη βόλτα σας ή μετακινηθείτε από και προς τη δουλειά σας
    Το ποδήλατο δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο! Απλά διασκεδάστε το!
  4. Κλειδώστε το
    Χρησιμοποιήστε την αποσπώμενη ειδική κλειδαριά για να το κλειδώσετε σε οποιοδήποτε δημόσιο σημείο με τις ειδικές κολώνες για ποδήλατα και ανάλογα με την πόλη στην οποία βρίσκεστε!

Το μότο της εταιρείας;

Ride safe! Ride smart!

Το κόστος χρήσης;

Το κόστος στο Σαν Φρανσίσκο είναι 2 δολάρια για 30 λεπτά χρήσης! Τι μπορείς να κάνεις σε 30 λεπτά; Να κάνεις μια απλή βόλτα! Να μετακινηθείς από και προς τον εργασιακό σου χώρο! Να μετακινηθείς από ένα σημείο με μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι τον προορισμό σου στα σημεία που δεν υποστηρίζουν δημόσιες συγκοινωνίες! Ή ανακαλύψτε ολόκληρες πόλεις όπως κάναμε εμείς στο Σαν Φρανσίσκο! Ξεκλειδώσαμε δύο JUMP Bikes από την Financial district του Σαν Φρανσίσκο μέχρι και τη γέφυρα Golden Gate Bridge! Υπέροχη και μοναδική εμπειρία, ξεκούραστη και ευχάριστη αφού μπορείς να σταματάς για να απολαύσεις τη θέα όποτε το επιθυμείς χωρίς να ανησυχείς για πάρκινγκ!

Uber και JUMP Bikes προς μία στάση ζωής φιλική προς το περιβάλλον

Η αίσθηση που σου δίνει η χρήση ποδηλάτου μέσα σε μία πόλη είναι ξεγνοιασιά και ανεμελιά! Uber, περιμένουμε με ανυπομονησία τα ηλεκτρικά ποδήλατα και στην πόλη μας! Το Σαν Φρανσίσκο διάλεξε μετακινήσεις φιλικές προς το περιβάλλον και έχει καταφέρει να μειώσει την χρήση ΙΧ και φυσικά την κίνηση στο κέντρο της πόλης, εμείς τι θα διαλέξουμε;

You may also like

Close