ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗ FLYSCOOT EU

by Olga
787 DREAMLINERS AIR TICKETS AIRFARE AIRLINES BAGGAGE BLOGGERS CHEAP FLIGHT CHEAP FLIGHT CHEAP PLANE TICKETS CHEAP PLANE TICKETS CHEAP TICKETS COMPETITIVE DESTINATIONS EUROPE FARE FLIGHTS FLYSCOOT FLYSCOOT EU FROM ATHENS TO SINGAPORE : FROM BERLIN TO SINGAPORE FROM EUROPE TO SINGAPORE FUN FLYDAYS GREECE HOW TO KISSFLYERLIST LONG HAUL FLIGHTS LONG HAUL ROUTES MAX YOUR SPACE NON STOP TRAVELLERS NONSTOPTRAVELLERS PLANE TICKETS P SCOOTSCOOT INSIDER SCOOTSCOOTALOGUE SCOOTBIZ SCOOTITUDE SOUTHEAST ASIA SOUTHEAST TICKET TIPS TRAVEL TRAVEL BLOG TRAVEL TRAVELLERS TRAVELLING TRIP VACATION VACATIONVACATIONS TO GO

Μετά το πρώτο μας ταξίδι στην Νότιο Ανατολική Ασία, δεν βλέπαμε την ώρα να την ξαναεπισκεφθούμε! Χιλιάδες πανέμορφες εξωτικές τοποθεσίες,  παραλίες, νησιά και ηφαίστεια μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε! Έτσι, αρχίσαμε να σχεδιάζουμε τον επόμενο ταξιδιωτικό μας προορισμό! Αρχίσαμε να αναζητάμε λοιπόν προσφορές από Αθήνα προς Σιγκαπούρη, Μαλαισία κτλ. Λόγω της περιόδου και την αποφυγή των μουσώνων που “χτυπάνε” περιοχές όπως η Ταϊλάνδη, στοχεύσαμε σε Ινδονησία και Μαλαισία!

Για καλή μας τύχη, όχι μόνο βρίσκαμε φθηνά εισιτήρια αλλά μάλιστα και απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Σιγκαπούρη από την οποία μπορείς να πετάξεις σε κάθε προορισμό της Νότιο Ανατολικής Ασίας!!! Η αεροπορική εταιρεία πίσω από τις απευθείας πτήσεις; Μα φυσικά η Scoot!

Η Scoot είναι μία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους  ή αλλιώς low cost με φθηνά εισιτήρια και καλές κριτικές! Πρόκειται για μία αερογραμμή χαμηλού κόστους που ανήκει στην Singapore Airlines. Ευτυχώς για μας, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Singapore Airlines, Scoot, ξεκίνησε πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Αθήνας με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής!

Η Scoot διαθέτει 24 Airbus 320s και 16 Boeing 787 Dreamliners. και έχει επίσης αναδειχθεί στο παρελθόν ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ασίας-Ειρηνικού. Τώρα η Scoot είναι μια περήφανη οικογένεια με περισσότερα από 40 αεροσκάφη, αποτελούμενα από Boeing 787 Dreamliners και αεροσκάφη της οικογένειας Airbus 320!

Ένα από τα στοιχεία που αγαπήσαμε κάνοντας έρευνα για τη Scoot είναι το γεγονός ότι κάθε αεροσκάφος έχει ένα ιδιαίτερο όνομα μοναδική και συμβολική ιστορία πίσω από κάθε όνομα!

Το moto της Scoot είναι “Scootitude” καθώς η αεροπορική εταιρεία στοχεύει σε όσους αισθάνονται  νέοι στην καρδιά.

Η Scoot προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με προσωπικότητα, με σύγχρονη αισθητική και στο χαμηλότερο δυνατό κόστος! Παρουσιάστηκε στ επιβατικό κοινό το 2011 και έκτοτε εμφανίζει ανοδική πορεία χάρη στις υπηρεσίες χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας και στα φθηνά εισιτήρια. Η Scoot λειτουργεί σε πολλαπλούς προορισμούς με τις καλύτερες προσφορές της αγοράς!

Η Scoot επίσης προσφέρει φτηνά αεροπορικά εισιτήρια χαμηλού κόστους, έτσι, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε ταξίδι σε προορισμό της Νοτιοανατολικής Ασίας είναι να ελέγξετε την ιστοσελίδα της Scoot για τους καλύτερους φτηνούς ναύλους!

Μετά από μεγάλη  αναζήτηση χαμηλού κόστους αεροπορικών εισιτηρίων που πετούν από Αθήνα προς Σιγκαπούρη και εξετάζοντας την ιστοσελίδα της Scoot (Flyscoot), κάναμε κάποιες χρήσιμες σημειώσεις που θα σας βοηθήσουν με μερικά εύκολα  βήματα  να γνωρίσετε την εταιρεία και να δείτε πως  μπορείτε να κάνετε κράτηση με το Scoot εύκολα:

  1. Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα; Μάθετε εδώ τα πάντα για τους προορισμούς της Scoot!
  2. Πετάτε από την Ευρώπη, μέσω της Αθήνας ή του Βερολίνου; Ελέγξτε τις φτηνές πτήσεις της Flyscoot για την Ευρωπαϊκή Ένωση (Economy class ή ScootBiz) εδώ!
  3. Μην χάσετε τις προσφορές στο facebook fanpage της Flyscoot για περισσότερες πληροφορίες, ιδέες για ταξίδια και φοβερούς διαγωνισμούς, όπως οι Fun Flydays του Scoot!
  4. Θα θέλατε να ταξιδέψετε σαν “βασιλιάς”; Ελέγξτε το ScootBiz!
  5. Θέλετε να ταξιδεύετε με μέγιστη άνεση και στην ελάχιστη τιμή; MaxYourSpace εδώ!
  6. Ξέρετε ποιο είναι το πιο hippest μέρος για να φάτε στα 35.000 πόδια; Ανακαλύψτε το μενού της Scoot Cafe!
  7. Ταξιδεύετε από την Αθήνα ή το Βερολίνο; Για δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων, όπως από την Αθήνα και το Βερολίνο, η Scoot προσφέρει ένα ειδικό γεύμα για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι και χορτάτοι καθ ‘όλη τη διάρκεια της πτήσης!
  8. Έχετε mood shopping therapy; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Ελέγξτε το τελευταίο τεύχος του Scoot’s Scootalogue!
  9. Θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο internet ενώ ταξιδεύετε; Απολαύστε σύνδεση Wi-Fi με πτήση όταν ταξιδεύετε με το στόλο της Boeing 787 Dreamliners της Scoot. Υπάρχουν, επίσης, ηλεκτρικές πρίζες, έτσι ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τα μηνύματά σας χωρίς διακοπή και χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση της μπαταρίας των ηλεκτρικών σας συσκευών.
  10. Έχετε σημειώσει να δείτε μία ταινία αλλά δεν βρήκατε το χρόνο να το κάνετε; Παρακολουθήστε την στο ScooTV τώρα!
  11. Για ζητήματα αποσκευών που “βαρύνουν” το μυαλό σας ελέγξτε εδώ!
  12. Θα θέλατε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα τακτικών επιβατών για τη Singapore Airlines Group για να απολαμβάνεις περισσότερες προσφορές; Ξεκινήστε τη συλλογή KissFlyer Miles!

Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε τον επόμενο μακρινό σας προορισμό; Δείξτε λίγο Scootitude και πετάξτε με τις καλύτερες φτηνές πτήσεις από την Ευρώπη (Αθήνα ή Βερολίνο) προς προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας! Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας για να μην χάνετε τις προσφορές της!

Εμείς σχεδιάζουμε να ταξιδέψουμε με τη Scoot σε λιγότερο από δύο εβδομάδες! Ταξιδεύουμε από Αθήνα προς Σιγκαπούρη και είμαστε ενθουσιασμένοι γι ‘αυτό !!! Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερα νέα και φωτογραφίες από την πτήση αλλά επίσης θα μοιραστούμε μαζί σας μια πλήρη ανασκόπηση της αεροπορικής εταιρείας μετά την πτήση μας με τη Scoot!

Κάντε τώρα την κράτηση σας από Αθήνα προς τους αγαπημένους σας προορισμούς της Νότιο Ανατολικής Ασίας με τη Scoot!!

Βρείτε τη Scoot:

*Το post δεν είναι χορηγούμενο!

787 DREAMLINERS AIR TICKETS AIRFARE AIRLINES BAGGAGE BLOGGERS CHEAP FLIGHT CHEAP FLIGHT CHEAP PLANE TICKETS CHEAP PLANE TICKETS CHEAP TICKETS COMPETITIVE DESTINATIONS EUROPE FARE FLIGHTS FLYSCOOT FLYSCOOT EU FROM ATHENS TO SINGAPORE : FROM BERLIN TO SINGAPORE FROM EUROPE TO SINGAPORE FUN FLYDAYS GREECE HOW TO KISSFLYERLIST LONG HAUL FLIGHTS LONG HAUL ROUTES MAX YOUR SPACE NON STOP TRAVELLERS NONSTOPTRAVELLERS PLANE TICKETS P SCOOTSCOOT INSIDER SCOOTSCOOTALOGUE SCOOTBIZ SCOOTITUDE SOUTHEAST ASIA SOUTHEAST TICKET TIPS TRAVEL TRAVEL BLOG TRAVEL TRAVELLERS TRAVELLING TRIP VACATION VACATIONVACATIONS TO GO

SCOOT NONSTOPTRAVELLERS TRAVEL TRAVELLING FROM ATHENS TO SINGAPORE

You may also like

Close