ΙΝΔΙΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ – ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

by Olga
ΙΝΔΙΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ - ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

Εάν η Ινδία είναι για εσάς ένα όνειρο… ένα ταξίδι ζωής που θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλά δεν ξέρετε το πώς… είστε στο σωστό μέρος! Σας έχουμε ετοιμάσει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις για Ινδία από την προσωπική μας εμπειρία για να μην ξοδέψετε άπειρες ώρες ψάχνοντας, να απολαύσετε την εμπειρία όπως ακριβώς την ζήσαμε κι εμείς και να γίνεται nonstoptravellers!

Τα βήματα είναι πολύ απλά:

  1. Πάρτε την απόφαση να ταξιδέψετε στην Ινδία!
  2. Κάνε εγγραφή (subscribe στο newsletter) στο blog μας για να λαμβάνεις ταξιδιωτικά νέα, tips και δωράκια freebies! Απλά συμπλήρωσε το όνομα και το email σου εδώ και πάτησε SUBSCRIBE:

    Subscribe our Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

    Do it now! 5.. 4.. 3.. 2.. No spam!

  3. Στείλτε μας email στο οποίο να αναφέρετε ότι ενδιαφέρεστε για το αναλυτικό μας υλικό για την Ινδία  (Δελχί – Άγκρα Ταζ Μαχάλ – Τζαϊπούρ)!
  4. Αυτό ήταν! Καλό ταξίδι!

Συνοπτικά το πρόγραμμα :

  • Day 1: Arrival Delhi
  • Day 2: Delhi
  • Day 03: Delhi – Agra (3 hrs drive)
  • Day 04: Agra – Jaipur (5 hrs drive) via Fatehpur Sikri
  • Day 5: Jaipur
  • Day 06: Jaipur – Delhi (5 hrs drive) & Departure
  • Tour ends with sweet memories!!!

Εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια τα οποία τα κλείνετε μόνοι σας και τη σχετική visa (πριν ή μετά την αποστολή του υλικού μας), όλα τα υπόλοιπα θα βρίσκονται έτοιμα στο υλικό που θα σας στείλουμε! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, ούτε να αγχώνεστε για μεταφορές, ξενοδοχεία, ασφάλεια κτλ! Τα έχουμε όλα έτοιμα για εσάς!!!

Στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, πατώντας εδώ!!!

Το νέο μας εγχείρημα έχει ως στόχο τα ταξίδια, θέλουμε όλοι σας να ταξιδέψετε και να γεμίσετε όμορφες εμπειρίες από την Ινδία.

Δεν έχουμε κάποιο προσωπικό όφελος και έχουμε αφιερώσει πάρα πολλές ώρες για να σας ετοιμάσουμε αυτό το υλικό που αποτελεί προσωπική δουλειά, αναζήτηση και φιλτράρισμα, για αυτό παρακαλούμε όσοι επικοινωνήσετε μαζί μας να ενδιαφέρεστε πραγματικά για το ταξίδι στην Ινδία και να εκτιμήσετε την βοήθειά μας!

*Δεν υποκαθιστούμε τις υπηρεσίες ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου!

Διαβάστε περισσότερα για την Ινδία στα προηγούμενα άρθρα μας

 

You may also like

Close