ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – 100€ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ OPTILOS

by Olga
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - 100€ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ OPTILOS

? ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – GIVEAWAY?
100€ Δωροεπιταγή για αγορά γυαλιών της επιλογής σου από το κατάστημα οπτικών Optilos!

Πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου… σου έχουμε ετοιμάσει το πιο funky αξεσουάρ – δωράκι για να πάρεις μαζί στις αποσκευές σου!

Είτε πρόκειται για το αγαπημένο σου γυαλί ηλίου το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ, είτε για ένα μοντέρνο γυαλί οράσεως, το κατάστημα οπτικών Optilos στο κέντρο της Αθήνας σου χαρίζει μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για να επιλέξεις ό,τι θέλεις από την τεράστια ποικιλία γυαλιών που διαθέτει!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και γίνε ο-η τυχερός-ή που θα κερδίσεις 100€ για να τα εξαργυρώσεις με την αγορά των αγαπημένων σου γυαλιών (ηλίου ή οράσεως)!✌

………………..?……….……….

Για να δηλώσεις συμμετοχή:
✔ Follow @nonstop_travellers & @optilos.optika.xatziantoniou στο Instagram

✔✔ Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού!

✔✔ ✔ Tag 3 φίλους σε comment στο Instagram στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού!

✔✔✔✔ Μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό μας όσες φορές θέλεις για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να κερδίσεις, σε διαφορετικά comments και με διαφορετικά tags κάθε φορά!

……………….?……….………
⚠ Όροι διαγωνισμού:
?Διάρκεια μέχρι 29-7-2018.
?Ο-η νικητής-τρια πρέπει να έχει ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα επιτυχώς, θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση (θα αναρτηθεί σχετικό βίντεο στο facebook κάτω από το post του διαγωνισμού), θα ανακοινωθεί μέσω του instagram την 30-7-2018 και θα επικοινωνήσουμε μαζί του-της για λεπτομέρειες εξαργύρωσης της δωροεπιταγής!
?Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για εξαργύρωση από το κατάστημα Optilos από το άτομο που θα μας υποδείξει ο-η νικητής-τρια!
?Υπάρχει δυνατότητα πολλαπλών συμμετοχών μέσω νέου σχολίου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και tag 3 διαφορετικών φίλων κάθε φορά!
?Το δώρο περιλαμβάνει 1 δωροεπιταγή αξίας 100€ από το κατάστημα οπτικών Optilos και δύναται να εξαργυρωθεί με οποιοδήποτε ζευγάρι (1) γυαλιών ηλίου ή μυωπίας (η εξαργύρωση της δωροεπιταγής δεν μπορεί να γίνει σε φακούς επαφής).
?Stay tuned… έρχονται κι άλλα ταξιδιωτικά δωράκια!

You may also like

Close