ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – 14 POCKET ΒΙΒΛΙΑ AΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Νο 7

by Olga
διαγωνισμός βιβλία pocket μεταίχμιο nonstoptravellers

?ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – GIVEAWAY?
14 Βιβλία για 14 τυχερούς νικητές από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο! Κερδίστε 2 αντίτυπα κάθε εβδομάδα!

Είστε έτοιμοι για Μαραθώνιο Ανάγνωσης Travel Pocket Βιβλίων ή αλλιώς βιβλίων τσέπης που είναι ιδανικά για light traveling;

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο σε συνεργασία με την Celestyal Cruises  σας χαρίζουν μία τριήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο για δύο άτομα και φυσικά πολλά pocket βιβλία για να ταξιδέψετε μαζί τους! Τι πρέπει να κάνετε; Να λάβετε μέρος στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης Pocket από τις 15 Ιουνίου 2018 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2018, διαβάζοντας 5 βιβλία, όποια εσείς θέλετε από τις 5 κατηγορίες του pocket Metaixmio. Για πληροφορίες δείτε εδώ!

Δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί τα pocket βιβλία; Θα σας βοηθήσουμε να ετοιμάσετε τη συλλογή σας χαρίζοντας σας κάθε βδομάδα από 2 αντίτυπα pocket Metaixmio για 2 τυχερούς αναγνώστες – ταξιδιώτες, από τα 7 ταξιδιάρικα pocket που έχουμε ήδη διαλέξει εμείς για τη δική μας συλλογή από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!!! Για αυτήν την εβδομάδα μάλιστα θα σας δώσουμε 2 αντίτυπα!

Τα βιβλία αποτελούν αγαπημένη συντροφιά και συνήθεια των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο, γι αυτό κι εμείς εξασφαλίσαμε αυτήν τη βδομάδα για εσάς δύο αντίτυπα για να “ταξιδέψετε” μαζί τους, η επιλογή μας για αυτήν την εβδομάδα είναι:

Διεκδικήστε τα βιβλία και ταξιδέψτε μέσα από τις σελίδες τους !✌

………………..?……….……….

Για να δηλώσετε συμμετοχή:
✔ Follow @nonstop_travellers & @metaixmio στο Instagram

✔✔ Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού!

✔✔ ✔ Πες μας σε comment που θα είναι το επόμενο ταξίδι σου και κάνε Tag 2 φίλους στο Instagram στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού!

✔✔✔✔ Μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό μας, όσες φορές θέλεις για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να κερδίσεις, σε διαφορετικά comments και με διαφορετικά tags!

……………….?……….………
⚠ Όροι διαγωνισμού:
?Διάρκεια μέχρι 15-9-2018.
?Οι νικητές πρέπει να έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα επιτυχώς, θα αναδειχθούν με αυτόματες κληρώσεις, θα ανακοινωθούν μέσω του instagram την 16-9-2018 και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων!
?Η διαδικασία παραλαβής των δώρων από τους νικητές έχει ως εξής:

– Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). (Έως το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου ο Πολυχώρος θα λειτουργεί με θερινό ωράριο: Καθημερινά 9.00 – 16.00 και Σάββατο 9.00 -14.00. Θα παραμείνει κλειστός από 13 ως 18 Αυγούστου).

– Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης (χρειαζόμαστε την ταχυδρομική διεύθυνση κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας).

?Υπάρχει δυνατότητα πολλαπλών συμμετοχών μέσω νέου σχολίου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και tag 2 διαφορετικών φίλων κάθε φορά!
?Το δώρο περιλαμβάνει 2 βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο για 2 τυχερούς νικητές!
?Stay tuned… έρχονται κι άλλα ταξιδιωτικά pocket βιβλία!

You may also like

Close