ΔΩΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΡΩΜΗ, ΜΙΛΑΝΟ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Ή ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ TAXIDOEFKERIES

by Olga
taxidoefkeries nonstoptravellers

? ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – GIVEAWAY?
Δώρο 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής (για δύο άτομα) για του Αγίου Βαλεντίνου από 13 – 15 Φεβρουαρίου 2019 με επιλογή ανάμεσα σε Ρώμη, Μιλάνο, Βουδαπέστη ή Βαρσοβία!

Ήρθε η ώρα για ένα καταπληκτικό δώρο από τις Taxidoefkeries μόνο για εσάς! Σας προσφέρουμε δώρο 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για να ταξιδέψετε σε έναν από τους παραπάνω τέσσερις αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς με το ταίρι ή την παρέα σας!

Ακολουθήστε τα βήματα, διαβάστε τους όρους συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό μας!✌

………………..?……….……….

Για να δηλώσεις συμμετοχή:
✔ Follow @nonstop_travellers & @taxidoefkeries_hellas στο Instagram

✔✔  Tag 2 φίλους σε comment στο Instagram στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού!

✔✔✔ Μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό μας όσες φορές θέλεις για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να κερδίσεις, σε διαφορετικά comments και με διαφορετικά tags κάθε φορά!

……………….?……….………
⚠ Όροι διαγωνισμού:
?Διάρκεια μέχρι 30-10-2018.
?Ο-η νικητής-τρια πρέπει να έχει ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα επιτυχώς, θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση (θα αναρτηθεί σχετικό βίντεο στο facebook κάτω από το post του διαγωνισμού), θα ανακοινωθεί μέσω του instagram την 31-10-2018 και θα πρέπει να μας αποστείλει τα στοιχεία των δύο ταξιδιωτών (Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) το αργότερο μέχρι και 2 Νοεμβρίου 2018! Σε περίπτωση που δηλωθούν τα δύο ονόματα μέχρι την 2/11/18 αυτά δεν δύναται να αλλαχθούν καθώς τα εισιτήρια θα εκδοθούν απευθείας. Οποιαδήποτε παροχή στοιχείων πέραν της 2/11/18 δεν θα λαμβάνεται υπόψη αφού δεν θα έχουν τηρηθεί οι όροι του διαγωνισμού και η υποχρέωση χορήγησης του δώρου παραγράφεται!
?Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από 13 – 15 Φεβρουαρίου 2019, μεταβιβάζεται σε άτομο που δύναται να υποδείξει ο-η νικητής-τρια και δεν ανταλλάσσεται με οποιονδήποτε τρόπο!
?Υπάρχει δυνατότητα πολλαπλών συμμετοχών μέσω νέου σχολίου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και tag 3 διαφορετικών φίλων κάθε φορά!
?Το δώρο περιλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για 13-15/2/19 σε μία από τις Ρώμη, Μιλάνο, Βουδαπέστη ή Βαρσοβία και να ληφθεί υπόψη ότι ανάλογα με την ημέρα που θα δηλωθούν τα στοιχεία των δύο  ταξιδιωτών από τον νικητή δύναται να διαφοροποιηθεί ή ώρα πτήσης και η αεροπορική εταιρεία ανάλογα με την διαθεσιμότητα (πχ. μπορεί η ώρα πτήσης να είναι βραδινή και η αεροπορική εταιρεία να είναι low cost)!
?Το δώρο δεν περιλαμβάνει διαμονή και πάσης φύσεως λοιπά έξοδα.

Stay tuned… έρχονται κι άλλα ταξιδιωτικά δωράκια!

You may also like

Close