ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΤΡΙΛΟΓΙΑ “MANHATTAN”

by Olga
τριλογίας «Manhattan» αισθηματικής λογοτεχνίας της συγγραφέα Τατιάνας Τζινιώλη, από τις Εκδόσεις Πηγή

?ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – GIVEAWAY?
Σας χαρίζουμε τα 3 βιβλία της επιτυχημένης τριλογίας «Manhattan» (μοντέρνα ερωτική λογοτεχνία) της συγγραφέα Τατιάνας Τζινιώλη, από τις Εκδόσεις Πηγή! Κερδίστε ένα από τα 3 αντίτυπα των 3 αυτοτελών ιστοριών:

  1. «Ένα βράδυ | Manhattan #1»
  2. «Μετά τα Μεσάνυχτα | Manhattan #2»
  3. «Πριν το Ξημέρωμα | Manhattan #3»

Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι στο σαγηνευτικό, μυστηριώδες και ερωτικό Μανχάταν; Η πρώτη μοντέρνα ερωτική τριλογία από Ελληνίδα συγγραφέα κυκλοφόρησε! Τρεις ξεχωριστές και αυτοτελείς ιστορίες που διαδραματίζονται και μας μεταφέρουν στην πολύπλευρη Νέα Υόρκη! Με φόντο το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Central park και το Empire State Building οι ήρωες γνωρίζονται, ερωτεύονται και ξεκινά η ιστορία τους…

τριλογια μανχαταν τζινιωλη

Central Park: Το πάρκο ήταν «παντού» στη σειρά. Σε ένα παγκάκι του γνώρισε ο Λόγκαν την Έλι και στο ίδιο παγκάκι ολοκληρώνεται η ιστορία τους. Μία αγκαλιά του Σεμπάστιαν ήταν αρκετή για να κρατήσει η Λέξι την ανάσα της για λίγες στιγμές. Σε ένα δέντρο του πάρκου, την ώρα που έβρεχε, αντάλλαξε ο Τζέισον και η Κίρστεν το πρώτο τους φιλί και σε ένα παγκάκι την περίμενε λίγο μετά, ώστε του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Empire State Building: Το εμβληματικό κτίριο είχε τον δικό του ρόλο στην τριλογία, όπως άλλωστε έχει τον δικό του ρόλο στην ιστορία της πόλης. Στο observatory  έβγαλαν φωτογραφία ο Τζέισον με την Κίρστεν και ο Λόγκαν «πήγε» στην Έλι όταν εκείνη ήταν στον Καναδά. (Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το observatory του Rockefeller Center).

Brooklyn Bridge: Η Έλι σκόρπισε εδώ τις στάχτες της μητέρας της και ο Λογκαν δεν ήθελε με τίποτα να την περνά καθημερινά για τη δουλειά του. Επιπλέον, είναι το οπισθόφυλλο του «Μετά τα Μεσάνυχτα». Η πιο γνωστή γέφυρα της πόλης και μία από τις πιο γνωστές ολόκληρου του κόσμου!

H νύχτα στην πόλη είναι μαγευτική με τα ακανόνιστα φώτα των ουρανοξυστών. Οι βραδινές ώρες ξυπνάνε όνειρα, αναμνήσεις, ανασφάλειες, έρωτες. Όταν το μυαλό ησυχάζει, η ψυχή ξυπνά. Ένα Βράδυ λοιπόν, ο Τζέισον γνώρισε την Κίρστεν. Μετά τα Μεσάνυχτα, ήρθε το φως για τον Σεμπάστιαν και τη Λέξι και Πριν το Ξημέρωμα η Έλι ξεπέρασε τους φόβους της και αφέθηκε στον Λόγκαν.

τριλογια μανχαταν τζινιωλη

Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε; Να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας μέσω του instagram!!! Διεκδικήστε τα βιβλία της τριλογίας και ταξιδέψτε μέσα από τις σελίδες τους μέχρι το Μανχάταν!✌

………………..?……….……….

Για να δηλώσετε συμμετοχή:
✔ Follow @nonstop_travellers & @tatianatzinioli στο Instagram

✔✔ Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού!

✔✔ ✔ Πες μας σε comment ποιο από τα τρία βιβλία επιθυμείς να κερδίσεις και κάνε Tag 2 φίλους στο Instagram στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού!

✔✔✔✔ Μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό μας, όσες φορές θέλεις για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να κερδίσεις, σε διαφορετικά comments και με διαφορετικά tags! Θα γίνουν 3 κληρώσεις οπότε αν για παράδειγμα σε 3 διαφορετικά comment αναφέρεις τα τρία βιβλία αντίστοιχα, θα συμμετέχεις και στις 3 κληρώσεις!

……………….?……….………
⚠ Όροι διαγωνισμού:
?Διάρκεια μέχρι 10-10-2018.
?Οι νικητές πρέπει να έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα επιτυχώς, θα αναδειχθούν με αυτόματες κληρώσεις, θα ανακοινωθούν μέσω του instagram την 11-10-2018 και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων!
?Η διαδικασία παραλαβής των δώρων από τους νικητές έχει ως εξής:

– Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον από τα γραφεία των εκδόσεων Πηγή που βρίσκονται Κωλέττη 15 στα Εξάρχεια (2ος όροφος) και οι νικητές απο άλλη πόλη, θα στείλουν αναλυτικά τα στοιχεία τους ώστε να τους σταλεί ταχυδρομικά στην πόλη τους το αντίτυπο (χρειαζόμαστε την ταχυδρομική διεύθυνση κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας).

?Υπάρχει δυνατότητα πολλαπλών συμμετοχών μέσω νέου σχολίου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και tag 2 διαφορετικών φίλων κάθε φορά!
?Το δώρο περιλαμβάνει 3 βιβλία, από ένα για 3 τυχερούς νικητές!
?Stay tuned… έρχονται κι άλλα ταξιδιωτικά pocket βιβλία!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε ένα κρύο μεσημέρι Ιανουαρίου το 1987. Αφού θέλησε να γίνει αστροναύτης, τραγουδίστρια, ηθοποιός και ψυχολόγος, τελικά κατέληξε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ANT1, στο τμήμα σκηνοθεσίας. Για δύο χρόνια εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός της ομογένειας της Αμερικής. Όμως η κριτική κινηματογράφου και η αρθρογραφία την είχαν ήδη κερδίσει, έτσι μερικά χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μετά από διάφορες συνεργασίες σε εφημερίδες και περιοδικά, το 2012 ξεκίνησε το site τοπικού ενδιαφέροντος Alimos Online και το 2016 ένα site αποκλειστικά για τον μαγικό κόσμο των βιβλίων, το Book City. Συνεργάζεται με διάφορα sites ως editor και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή χωρίς το αγαπημένο word της. Το 2014 πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας στον Ιανό, με θέμα την αγαπημένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, Road Trip, και το 2016 το πρώτο μέρος της ερωτικής τριλογίας με γενικό τίτλο Manhattan, «Ένα βράδυ». Το δεύτερο μέρος, «Μετά τα Μεσάνυχτα», ακολούθησε έναν χρόνο αργότερα. Λατρεύει τα κουνέλια, τα bagels και την early 00’s pop. Περισσότερα για εκείνη θα βρείτε στo www.tatianaginioli.gr

You may also like

Close