ENTERTAINMENT BUS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΜΕ TRAVEL PANDA

by Olga
Entertainment Bus Travel Panda Adventures Athens riviera nonstoptravellers

Όταν μιλάμε για ταξίδια, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι οι εμπειρίες και τα αισθήματα που αυτές μας μεταδίδουν! Για εσάς λοιπόν που θα ταξιδέψετε στην Ελλάδα ή βρίσκεστε ήδη εδώ και έχετε αποφασίσει να αφιερώσετε στην Αθήνα από μία ολόκληρη εβδομάδα έως μία μόνο ημέρα, σας έχουμε την απόλυτη πρόταση για να γνωρίσετε την Αθηναϊκή ριβιέρα και την Αθηναϊκή νύχτα και να διασκεδάσετε με τους συνταξιδιώτες σας όπως ακριβώς το κάνουν οι locals!

Kαλωσήρθατε λοιπόν στην Αθήνα! Έχετε κάνει τις εκδρομές σας, έχετε επισκεφθεί τα μουσεία, τα σημεία ενδιαφέροντος και… έφτασε το βράδυ! Πάτε για ύπνο; Όχι βέβαια γιατί βρίσκεστε στην  πόλη που δεν κοιμάται ποτέ! Δοκιμάσαμε για εσάς το νέο trend “Entertainment Bus” του Travel Panda και θα μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας!

Ξεκινάμε λοιπόν την περιπέτεια κατά τις 21.00 μμ.!

Βρισκόμαστε στα γραφεία του Travel Panda Adventures στη Λ. Συγγρού 40-42, σε έναν μοντέρνο χώρο με θετικά vibes και χαμόγελα από όλη την ομάδα! Απ’έξω ακριβώς μας περιμένει ένα 16 θέσιο Mercedes mini bus, ειδικά σχεδιασμένο για πάρτυ και διασκέδαση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής!

Πριν προλάβουμε να τραβήξουμε τις πρώτες μας selfies, ακούμε τη φωνή του Tour leader να μας καλωσορίζει στην περιπέτεια που θα ακολουθούσε! Επιβίβαση τώρα!!!

Η ατμόσφαιρα στο Minibus εξαιρετική, καθήσαμε στις θέσεις μας, γνωρίσαμε τον οδηγό μας και με το σύνθημα του Tour leader ξεκινήσαμε!

Αυτό που μας άρεσε από την αρχή της εμπειρίας μας είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε η αίσθηση του πρόχειρου και του απαρχαιωμένου, νοιώσαμε άνετα και φιλικά με όλα τα παιδιά κι ας μην ήμασταν μία κοινή παρέα γνωστών! Ανυπομονούσαμε για τη συνέχεια και αρχίσαμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον!

Μουσική μας συντρόφευσε καθ’όλη τη διαδρομή μας, αφού το minibus διαθέτει hi-fi  ηχοσύστημα! Κάπως έτσι φτάσαμε στην πρώτη μας στάση!

Entertainment Bus Travel Panda Adventures Athens riviera nonstoptravellers

Πρώτη στάση σε δημόσια παραλία, πλάϊ στο κύμα, με το καλοκαιρινό αεράκι παρέα, συνεχίσαμε τις κουβέντες και τα γέλια όπως ακριβώς κάνουμε με τους κολλητούς μας τα ανέμελα βράδια του καλοκαιριού! Και όλα αυτά.. παρέα με παγωμένη μπυρίτσα (και κερασμένη!), just like the locals do!

Συνεχίζουμε την περιπέτεια και ήρθε η ώρα για παιχνίδι και Karaoke! Και εκεί που νομίζαμε ότι θα μας πιάσουν οι ντροπές, απλά ξεδιπλώσαμε το ταλέντα μας τόσο σε ελληνικό όσο και σε ξένο ρεπερτόριο! Από τα πιο fun πράγματα που έχουμε κάνει!

Στάση δεύτερη σε γνωστό παραλιακό beach bar (γνωστό σε όλους μας και αγαπημένο) για να γνωρίσουμε καλύτερα τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης! -Let the party begins! Λέει ο Τour leader μας και έχουμε αρχίσει όλοι να χορεύουμε ελαφρά υπό τους καλοκαιρινούς ρυθμούς του dj απολαμβάνοντας δροσερά cocktail! Έχοντας «χορτάσει» από Αθηναϊκή νύχτα, καλοκαιρινούς ρυθμούς και δροσερά cocktail είμαστε έτοιμοι για τι άλλο; Για ελληνικό street food… σουβλάκι!

Τρίτη στάση λοιπόν σε γνωστό souvlaki bar της παραλιακής γιατί το πάρτυ δεν ολοκληρώνεται αν δεν χορτάσει και το στομάχι μας! Κλασική και αγαπημένη συνήθεια όλων! Απολαύσαμε το λατρεμένο σουβλάκι (επίσης κερασμένο) και αναχωρήσαμε!

Στο δρόμο της επιστροφής ζητήσαμε πιο ταξιδιάρικη μουσική για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η εμπειρία μας και να ανταλλάξουμε απόψεις για την υπέροχη βραδιά που περάσαμε και να δικτυωθούμε μεταξύ μας μέσω social media εννοείται!!! Ο Τour leader δεν μας χάλασε το χατίρι, εσείς φυσικά μπορείτε να συνεχίσετε με Karaoke για όσο αντέχετε!!!

Η ώρα είναι λίγο μετά τη 1.30 πμ. και η ώρα της αποβίβασης έφτασε (κατά τη διαδρομή της επιστροφής υπάρχει δυνατότητα αποβίβασης σε διάφορα σημεία), αποχαιρετισμός, χαμόγελα και η υπόσχεση να ξανά συναντηθούμε σε επόμενη εμπειρία!

Entertainment Bus Travel Panda Adventures Athens riviera nonstoptravellers

Entertainment Bus Travel Panda Adventures Athens riviera nonstoptravellers

Πραγματικά η βραδιά μας στην Αθηναϊκή ριβιέρα ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τελευταίο λεπτό! Η ομάδα του Travel Panda Adventures έχει οργανώσει πολύ καλά όλο το πρόγραμμα το οποίο είναι προσανατολισμένο στους συμμετέχοντες και στις ανάγκες τους! Τόσο ο Τour leader όσο και ο οδηγός μας ήταν επαγγελματίες, χαμογελαστοί και διασκεδαστικοί κρατώντας το ενδιαφέρον στα ύψη και συμβάλλοντας στην επιτυχία της βραδιάς!

Το Entertainment Bus είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος να απολαύσετε το Athens by night και συνδυάζει το πάρτυ, την περιπέτεια και τη διασκέδαση σε μία εμπειρία διαφορετική από τις άλλες!

Τα καλύτερα σου τα αφήσαμε για το τέλος! Το Travel Panda προσφέρει ειδικές τιμές σε φοιτητές, σε παρέες άνω των 5 ατόμων και δυνατότητα ιδιωτικής χρήσης του Minibus! Ειδικά το τελευταίο, μας προκαλεί να προτείνουμε διάφορα special events ιδανικά για να τα περάσετε με την παρέα σας, δημιουργώντας εσείς οι ίδιοι το πρόγραμμά σας! Απλά μερικές ιδέες από εμάς, φανταστείτε τα γενέθλιά σας παρέα με τις φίλες σας και την ιδανική βόλτα σχεδιασμένη για εσάς, είτε ένα εναλλακτικό bachelor party  του γάμου σας με το παρεάκι σας!

Ευχαριστούμε πολύ το Travel Panda adventures και ανυπομονούμε σύντομα να δοκιμάσουμε τις περιπέτειες που προσφέρει στους Δελφούς, στις Μυκήνες, στα Μετέωρα και φυσικά στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα στο Σούνιο και η βόλτα με ποδήλατο στην γειτονιά της Πλάκας!!

Η περιπέτεια με το Entertainment Bus ξεκινάει στις 21.30 πμ. κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο από Λεωφόρο Συγγρού 40-42 και ολοκληρώνεται κατά τη 1-1.30 πμ.!

Για περισσότερες πληροφορίες, περισσότερο socializing και να δείξετε την αγάπη σας, μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο μας Travel Panda Adventures στους παρακάτω συνδέσμους:

Email: [email protected]

Facebook: @travelpandaadventures

Instagram: @travelpandaadventures

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (+30)2110192141 και (+30)6907858720

You may also like

Close