ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PARKAROUND ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

by Olga
parkaround nonstoptravellers

Σήμερα σας ετοιμάσαμε άλλο ένα άρθρο με αγαπημένα travel tips! Όσοι από εσάς μας διαβάζετε, σίγουρα θα έχετε αντιληφθεί τη σημασία και την προσοχή που δίνουμε στη σωστή οργάνωση ενός ταξιδιού! Ιδέες για εύκολο πακετάρισμα, για ταξίδι με λίγα κιλά αποσκευής, λίστες ταξιδιού και πολλές πρακτικές προτάσεις όπως είναι η μετάβαση προς και από τα αεροδρόμια, για να ξεκινήσει το ταξίδι σας εύκολα και άνετα!

Και φυσικά αναφερόμαστε στο ParkAround, τη λύση που επιλέγουμε κάθε φορά που είναι να ταξιδέψουμε από και προς το αεροδρόμιο! Πώς λειτουργεί όμως το ParkAround και ποια  είναι ακριβώς η χρήση του; Είναι εύκολη η κράτηση; Αυτά και άλλα πολλά αναλύονται παρακάτω για να παρκάρεις εύκολα και οικονομικά στο αεροδρόμιο και να γίνει η αρχή του ταξιδιού σας πιο απλή και χωρίς άγχος!

Τι είναι το ParkAround;

Το ParkAround είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία έχει συγκεντρώσει και καταχωρήσει όλα τα πάρκινγκ γύρω από αεροδρόμια και λιμάνια σε ένα μόνο μέρος, κάνοντας την κράτηση θέσης γρήγορη και συνοπτική διαδικασία!

Πως το αναζητώ;

Για να κάνεις κράτηση θέσης πάρκινγκ απλά μπες στο site του ParkAround ή κατέβασε το App (Ios & Android) για ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση!

Πώς λειτουργεί;

Η λειτουργία της πλατφόρμας  είναι πραγματικά πολύ εύχρηστη, η πλοήγηση σας γίνεται σε ένα μοντέρνο περιβάλλον με απλές επιλογές. Επιλέγετε τόπο στάθμευσης, εισάγαγετε ημερομηνίες, διαλέξετε πάρκινγκ και πληρώνετε είτε online, είτε επί τόπου στο πάρκινγκ. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε στο άρθρο μας για το ParkAround, είτε στο site το ίδιο.

Πως επιλέγω πάρκινγκ;

Η επιλογή του πάρκινγκ είναι καθαρά προσωπικό σας ζήτημα, το ParkAround φροντίζει να σας φέρνει τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας ταξινομημένα ανάλογα με την αναζήτηση που επιθυμείτε. Αν πχ. Κάνετε αναζήτηση ως προς την τιμή η εύρεση του οικονομικότερου πάρκινγκ είναι  πανεύκολη και σίγουρη! Όλα τα συνεργαζόμενα πάρκιγκ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο ή ακόμη και εντός του αεροδρομίου οπότε μην σας ανησυχεί η τοποθεσία τους, σε κάθε περίπτωση βέβαια προτείνουμε να αφήνετε επαρκή χρόνο ανάλογα με την πτήση σας.

parkaround nonstoptravellers

parkaround nonstoptravellers

Γιατί να επιλέξω να κάνω κράτηση με ParkAround;
  • Προσφέρει οικονομική λύση για μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο.
  • Άνεση μεταφοράς.
  • Ασφαλείς χώροι στάθμευσης.
  • Εύκολη προσθήκη επιπλέον υπηρεσιών (πχ. Πλύσιμο αυτοκινήτου).
  • 24ωρη λειτουργία χώρων στάθμευσης
  • Έχει συγκεντρωμένα σχεδόν όλα τα διαθέσιμα πάρκινγκ, έτοιμα να τα συγκρίνεις και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.
  • Δυνατότητα κράτησης θέσης και γνώσης τιμής εκ των προτέρων.
  • Αποφυγή άγχους αναζήτησης και εύρεσης πάρκινγκ.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.
  • Η τιμή είναι ανά όχημα και όχι ανά άτομο οπότε μοιραστείτε το όχημα με την παρέα σας.
  • Δωράκι μόνο για εσάς! Διαβάστε παρακάτω στα καλά νέα της ημέρας!
Πόσο κοστίζει;

Το κόστος της κράτησης εξαρτάται απο τις ημέρες κράτησης και από τυχόν πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να επιλέξετε πχ. Καθάρισμα αυτοκινήτου πριν την παραλαβή. Ενδεικτικά, το κόστος για 6 μέρες είναι μόνο 24 ευρώ. Αυτό σημαίνει μόνο 4 ευρώ την ημέρα. Το σίγουρο είναι πως είναι η οικονομικότερη λύση σε σύγκριση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε χρόνο και κόστος! Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter του ParkAround γιατί για να μαθαίνετε συνέχεια τις προσφορές και τους διαγωνισμούς, κάνοντας την κράτηση σας ακόμη πιο οικονομική και διασκεδαστική!

Ποιες χρήσεις καλύπτει το ParkAround;

Αυτό που αγαπάμε στο ParkAround, πέρα από την ευκολία της χρήσης του, είναι ότι δεν περιορίζεται μόνο σε περιοχές γύρω από αεροδρόμια, αλλά καλύπτει και λιμάνια οπότε το κάνει ιδανική επιλογή πριν τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά! Τέλος, διευκολύνει και το παρκάρισμα στην πόλη καθώς στο site του ParkAround θα βρείτε πολλά συνεργαζόμενα πάρκινγκ του κέντρου σε πολύ καλές τιμές!

Τα καλά νέα της ημέρας!

Και επειδή όλοι αγαπάμε τις προσφορές και τα δωράκια, κάθε αναγνώστης μας έχει δυνατότητα μιας εξαργύρωσης, ανά λογαριασμό, της έκπτωσης που μας προσφέρει το ParkAround εισάγοντας τον εκπτωτικό κωδικό NONSTOPTRAVELLERS κατά το τελικό στάδιο της κράτησης!

Το αγαπάμε, το χρησιμοποιούμε και το προτείνουμε! Είναι η πιο value for money λύση για πάρκινγκ γύρω από αεροδρόμια, λιμάνια και μέσα σε πόλεις! Δοκιμάστε το, κλείστε τώρα θέση για οικονομικό πάρκινγκ αεροδρομίου, λάβετε την έκπτωση μας, μοιραστείτε τα νέα και γίνετε ParkArounders!

 

 

 

You may also like

Close