Ανακαλύψτε τις Κυκλάδες με την Seajets

by Olga
seajets island hopping greece

Τα τελευταία χρόνια ένα νέο ταξιδιωτικό trend έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, ήρθε για να μείνει και δεν είναι άλλο από το  island hopping! Να συνδυάσεις δηλαδή σε ένα μόνο ταξίδι, πολλά νησιά με μικρές ή μεγάλες στάσεις ανάλογα με το χρόνο που διαθέτεις!

Γιατί  island hopping;

Ο λόγος που αγαπάμε το island hopping είναι η μεγάλη ευελιξία σε συνδυασμό με τις αμέτρητες εμπειρίες που μπορείς να αποκομίσεις σε ένα μόνο ταξίδι! Είναι σαν να πραγματοποιείς πολλά ταξίδια σε ένα! Ουσιαστικά ξεκινάς σχεδόν κάθε μέρα ένα νέο ταξίδι σε ένα νέο νησάκι των Κυκλάδων! Το καλό είναι ότι οι Κυκλάδες έχουν άπειρα νησιά που περιμένουν να τα ανακαλύψεις, καλύπτουν κάθε τύπο ταξιδιώτη και τώρα με την Seajets οι μετακινήσεις μεταξύ των νησιών γίνονται ακόμη πιο γρήγορες, άνετες και εύκολες!

seajets island hopping greece

seajets island hopping greece

Γιατί να επιλέξεις την Seajets;
Γιατί:
  • Έχει 260 διασυνδέσεις μεταξύ των λιμανιών των νησιών των Κυκλάδων επιτρέποντας να ανακαλύψεις όσα περισσότερα μπορείς σε ένα μόνο καλοκαίρι!
  • Είναι ιδανική όταν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, αλλά η διάθεσή σου για εξερεύνηση απεριόριστη με την ποικιλία επιλογών που προσφέρει!
  • Γιατί έχει έτοιμες προτάσεις έμπνευσης για ρομαντικούς, για λάτρεις της νυχτερινής ζωής, για περιπετειώδεις τύπους κτλ.
  • Γιατί διαθέτει τον μεγαλύτερο ταχύπλοο στόλο στο Αιγαίο  (20 πλοία)!
  • Εξυπηρετούνται συνολικά 26 νησιά συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης.
3 Καλοκαιρινές Προτάσεις για island hopping στις Κυκλάδες με την Seajets
Πειραιάς – Σύρος – Μύκονος – Νάξος – Σαντορίνη με WorldChampion Jet το πιο γρήγορο ταχύπλοο στον κόσμο

Το μοναδικό ταχύπλοο με ρεκόρ Guinness για την ταχύτητα του σε ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Νάξο και Σαντορίνη! Τέσσερα μοναδικά νησιά, που ξεχωρίζουν το καθένα για διαφορετικό λόγο! Εσύ απολαμβάνεις ένα ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα και πολυτέλεια στα ολοκαίνουργια σαλόνια του WorldChampion Jet φτάνοντας σε νησιά που ξεχωρίζουν τόσο για την πολιτιστική κουλτούρα τους όπως είναι η Σύρος με την μοναδική χώρα και τα απίστευτα σοκάκια όσο και για τα φανταστικά χωριά τους όπως η Νάξος, ή ακόμα και για τον κοσμοπολίτικο και πολύχρωμο χαρακτήρα και τις πανέμορφες παραλίες τους όπως είναι η Μύκονος! Τα λόγια περισσέουν φυσικά όταν μιλάμε για τη Σαντορίνη, ένα νησί απαράμμιλης ομορφιάς και γεωμορφολογικού πλούτου, παγκοσμίου φήμης (και όχι άδικα). Σημείο που επίσης αξίζει να τονίσουμε είναι το πρωτοποριακό concept του WorldChampion Jet, καθώς στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείς ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οπότε μέχρι εσύ να φωτογραφηθείς και να δείς από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen που έκανε την εμφάνισή της σε πίστες τις χρονιές 2003- 2004 έχεις ήδη φτάσει στον προορισμό σου! Πολύχρωμο και γρήγορο δρομολόγιο για κάθε τύπο ταξιδιώτη!

Πειραιάς – Πάρος – Ίος – Σαντορίνη με Tera Jet το πιο μεγάλο ταχύπλοο στον κόσμο

Η δεύτερη πρόταση μας για αφορά σε μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού 5 αστέρων με το Tera Jet! Ταξιδεύεις γρήγορα , οικονομικά και άνετα  με ευρύχωρα καθίσματα με απίστευτα μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους!! Ξεκινάς το ταξίδι προς την υπέροχη Πάρο, απολαμβάνεις έναν δροσερό καφέ σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου και έφτασες! Μεγάλο νησί, με όμορφες παραλίες, μονοπάτια πεζοπορίας και αρκετά έντονη νυχτερινή ζωή και καλό φαγητό! Συνεχίζεις με την κοσμοπολίτική Ίο η οποία έχει πανέμορφη χώρα που σε προκαλεί για νυχτερινές και όχι μόνο αποδράσεις για να καταλήξεις στη Σαντορίνη! Το νησί που έγινε γνωστό παγκοσμίως για το μοναδικό του ηλιοβασίλεμα και την μορφολογία που του χάρισε ο ηφαιστειογενής του χαρακτήρας! Εύκολο και πολυτελές  δρομολόγιο με το καλοτάξιδο Tera Jet.

Πειραιάς – Σαντορίνη – Ίος – Μήλος – Νάξος – Κουφονήσια – Μύκονος το Nonstoptravellers δρομολόγιο

Οι επιλογές των νησιών και οι συνδυασμοί τους είναι πραγματικά αμέτρητοι οπότε πέραν τον έτοιμων προτάσεων με το WorldChampion Jet και το Tera Jet που σας λύνουν από την πολύ σκέψη, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε όπως κάναμε εμείς! Ταξιδέψαμε με WorldChampion Jet, Tera Jet, Superjet και Naxos Jet, στην ουσία δοκιμάσαμε σχεδόν τα πάντα σε ταχύπλοο της Seajets! Ξεκινήσαμε με δόσεις ρομαντισμού από την αγαπημένη Σαντορίνη, την οποία μάλιστα επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο! Συνεχίσαμε με δόσεις φρεσκάδας και νυχτερινής διασκέδασης στην Ίο και από εκεί βρεθήκαμε στην μοναδική και Νο 1 για το 2019 Μήλο, το νησί της Αφροδίτης! Όσα και να γράψουμε δεν επαρκούν για να περιγράψουν την ομορφιά και τις παραλίες της Μήλου, ενώ σημαντικό της στοιχείο αποτελεί και το φαγητό με τοπικά εδέσματα! Από την Μήλο και καθώς κατευθυνόμασταν προς Κουφονήσια είχαμε την τύχη να σταματήσουμε για λίγες ώρες στην Νάξο καθώς το πλοίο θα γύριζε εκ νέου στο λιμάνι της για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας! Βρεθήκαμε λοιπόν στην περίφημη Πορτάρα της Νάξου με θέα στο απέραντο γαλάζιο! Αμέσως μετά, ο μικρός παράδεισος των Κουφονησίων έκλεψε την καρδιά μας από την πρώτη ματιά! Καταγάλανα νερά, πεζοπορίες, βαρκούλες και ψαράκια ολοκλήρωσαν το σκηνικό στο Κάτω και Άνω Κουφονήσι! Τέλος, αφήσαμε τη εκρηκτική και κοσμοπολίτικη Μύκονο! Μικρή Βενετία , ανεμόμυλοι και μία πανέμορφη χώρα με σοκάκια από τα πιο χρωματιστά που έχετε δει!

Extra tips για island hopping με την Seajets
  • Ξεκινήστε με τις προτεινόμενες διαδρομές που θα βρείτε εδώ!
  • Συνεχίστε με αυτοσχεδιασμό στην επιλογή νησιών εδώ!
  • Επενδύστε σε μία καλή τσάντα πλάτης ιδανική για island hopping!
  • Πάρτε μόνο τα απαραίτητα, το καλοκαιράκι θέλει απλότητα!
  • Απολαύστε άνετα το ταξίδι σας με τα σύγχρονα ταχύπλοα της Seajets!
seajets island hopping greece

seajets island hopping greece

 

Enjoy your trip!

 

You may also like

Close