Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙΟΥ (PDF)

by Olga
nonstoptravellers travel pack checklist

Τι χρειάζομαι για το ταξίδι μου; Ποια είναι η λίστα ταξιδιού με τα απαραίτητα; Πώς ετοιμάζω μια βαλίτσα; Αυτά είναι τα ερωτήματα που σίγουρα έχουν απασχολήσει κι εσένα όπως και όλους τους ταξιδιώτες κατά την προετοιμασία ενός ταξιδιού.

Λίστα ταξιδιού και η βαλίτσα διακοπών

Γενικότερα η βαλίτσα και γενικά οι αποσκευές μας είναι βασικό στοιχείο σε κάθε ταξίδι. Ειδικά όταν μιλάμε για δύσκολα ταξίδια και ταξίδια πολλών ημερών.

Λίστα ταξιδιού για ένα ταξίδι στην Αφρική

Εάν πρόκειται για λίστα ταξιδιού πολλών ημερών και ιδιαίτερων συνθηκών όπως για παράδειγμα είναι ένα ταξίδι στην Αφρική μπορείς να συμβουλευτείς τη λίστα ταξιδιού που είχαμε φτιάξει εμείς για το ταξίδι μας στην Τανζανία. 

Για τη λίστα ταξιδιού με τα απαραίτητα για ένα ταξίδι στην Αφρική πάτησε εδώ!

Η απόλυτη λίστα ταξιδιού με τα απαραίτητα για κάθε ταξίδι

Εάν λοιπόν θέλεις μία πιο γενική λίστα κάτι σαν την απόλυτη λίστα ταξιδιού τότε πάρε ιδέες από τη λίστα που έχουμε δημιουργήσει και σε καλύπτει στα περισσότερα εκ των ταξιδιών σου! Το κεφάλαιο βαλίτσα δεν θα σε απασχολήσει ποτέ ξανά!

Για την απόλυτη λίστα με τα απαραίτητα κάθε ταξιδιού πάτησε εδώ!

Τι είναι όμως το light travel ή travel light???

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε, έχετε κλείσει τα εισιτήρια σας και τη διαμονή σας, κατεβάσατε χάρτες, διαβάσατε τα αγαπημένα σας travel blog για tips και ήρθε η ώρα της… ΒΑΛΙΤΣΑΣ! Τη ζυγίζετε, την ξανά ζυγίζετε… αφαιρείτε μερικά λιγότερο σημαντικά αντικείμενα και κατευθύνεστε προς το αεροδρόμιο με την ανησυχία η βαλίτσα σας να βρίσκεται εντός των ορίων που προβλέπει η αεροπορική εταιρεία με την οποία πετάτε!

Αρχικά μην ανησυχείτε! Για χρόνια είχαμε κι εμείς τις ίδιες ανησυχίες, τις οποίες με πολύ απλά βήματα ξεπεράσαμε… Πώς??? Κάνοντας πιο ελαφριές τις αποσκευές μας, κάνοντας δηλαδή light travelling!

Για να μάθεις για το lights traveling πάτησε εδώ!

Η απαραίτητη λίστα ταξιδιού για να μην ξεχάσετε τίποτα σημαντικό

Πέρα από τις διάφορες ειδικές και γενικές λίστες υπάρχει μία μικρή αλλά πολύ σημαντική λίστα. Η λίστα αυτή πραγματικά θα σε σώσει σε κάθε περίπτωση γιατί πραγματικά περιλαμβάνει όλα εκείνα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε σε κάθε ταξίδι σου! Το πρώτο μας δωράκι για εσένα που θέλεις να ταξιδέψεις είναι μία checklist μία travel packlist. Η λίστα με τα βασικά πράγματα που βάζουμε κατευθείαν στη βαλίτσα (ή και στην backpack) όταν προετοιμαζόμαστε για ταξίδι.

Μπορείς να κατεβάσεις την travel pack list με τα απαραίτητα κάθε ταξιδιού πάτησε ΕΔΩ

You may also like

Close