ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES

by Dimosthenis
AEGEAN AIRLINES ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ NON STOP TRAVELLERS TRAVEL TRAVELLING TRAVELERS BLOG BLOGGERS

Σε σχετικό μας άρθρο είχαμε ασχοληθεί με low cost αεροπορικές εταιρείες, ήρθε η στιγμή όμως να αναφερθούμε στον μεγαλύτερο ιδιωτικό αερομεταφορέα της Ελλάδας! Στο άρθρο αυτό λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας προτού πετάξουμε (pre-review), την έρευνά μας για την επίσημη ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της Aegean! Ναι, της γνωστής και οικείας σε όλη την Ελλάδα αεροπορικής εταιρείας η οποία είναι και η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της χώρας!

Λίγα λόγια για την εταιρεία – Συμμαχίες – Βραβεία – Στόλος

Η Aegean  είναι μία εταιρεία με στόχο να παρέχει ασφάλεια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων από το 1999 μέχρι και σήμερα, συνδέοντας κάθε γωνιά της χώρας μας, αλλά και την Ελλάδα με το εξωτερικό! Το 2003 συγχωνεύτηκε με την επίσης γνωστή στο ελληνικό κοινό Olympic Air και είναι μέλος της Star Alliance από το 2010.  Οι συμμαχίες και οι συνεργασίες κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Aegean. Μέσω της Star Alliance και των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών (όπως Air Canada, Air Baltic, Brussels Airlines, Etihafd, Egyptair, SWISS, Lufthansa, Turkish Airlines, Singapore Airlines κα.) προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και μια ομαλή εμπειρία ταξιδιού.

122 προορισμοί εξωτερικού, σε 44 χώρες

Η Aegean λαμβάνει διεθνή αναγνώριση και βραβεύτηκε από τα Skytrax World Airline Awards για όγδοη φορά, ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη.

Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη 2017

Ο στόλος της Aegean αποτελείται από 61 αεροσκάφη εκ των οποίων τα 47 ανήκουν στην οικογένεια των Airbus ενώ τα 14 είναι Bombardier σειράς Q.

Υπηρεσίες

Πατώντας πάνω στους παρακάτω συνδέσμους θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σχετική σελίδα του site της εταιρείας.

Δείτε παρακάτω τις κατηγορίες που θα βρείτε στο site της Aegean:

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ:

Η πλοήγηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Aegean είναι αρκετά εύκολη, καθόσον το site διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και στην κατηγορία αυτή σας δίνει τη δυνατότητα εύκολης διαχείρισης και αλλαγής κράτησης σας, check in και άλλες πληροφορίες!  Εδώ θα βρείτε και το low fare calendar για να βρίσκετε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για το ταξίδι σας μέσω επιλογής προορισμού εώς και 11 μήνες μπροστά!

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ:

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε όλες τις πληροφορίες αποσκευών και θέσεων και το υπέροχο Aegean App για να έχετε ό,τι χρειάζεστε για το ταξίδι σας, μαζί σας, στο κινητό σας!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ:

Αυτή είναι σίγουρα η αγαπημένη μας κατηγορία!! Ο λόγος;;; Εδώ θα πάρετε δόσεις έμπνευσης για τα επόμενά σας ταξίδια!!! Πτήσεις, προορισμοί και ο αγαπημένος μας διαδραστικός χάρτης για να “ταξιδέψετε”. Στην ίδια κατηγορία βρίσκουμε την καμπάνια της Aegean Greece by Greeks, όπου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες φωτογραφίες από τα μέρη της Ελλάδας με στόχο να αναδειχθούν τα όμορφα μέρη της! Σίγουρα έχετε όλοι δει την φανταστική διαφήμιση με το Γιάννη Αντετοκούμπο!

MILES+BONUS:

Τέλος αφήσαμε τα λατρεμένα μας μίλια!!! Όσοι το κάνετε ήδη, συγχαρητήρια! Όσοι από εσάς το έχετε αμελήσει, μήπως να αρχίσετε λίγο travel hacking; Συλλέξτε μίλια και απολαύστε προνόμια και υπηρεσίες που μετατρέπουν κάθε σας ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία! Κάθε βαθμίδα σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, άνεση και ευκολία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε σας πτήση! Εμείς έχουμε χάσει το μέτρημα (η αλήθεια είναι…) από τις πολλές μας κάρτες συλλογής μιλίων αλλά μην ανησυχείτε γιατί θα σας βοηθήσουμε  να τις βάλετε σε τάξη!

Κατά τη διάρκεια των πτήσεων, πάντα αναμένουμε τα φρέσκα σνάκ εάν πρόκειται για πτήσεις εσωτερικού ή τα νόστιμα γεύματα για πιο μακρινές πτήσεις! Επιπλέον, το περιοδικό Blue magazine  θα σας συντροφεύει ταξιδεύοντας σας νοερά σε περισσότερους προορισμούς και φυσικά οι λάτρεις του shopping therapy, αναζητήστε το Shop on board και απολαύστε τις αγορές σας εν πτήση!

Γενικότερα θα λέγαμε ότι το site της Aegean είναι πολύ εύχρηστο και αρκετά λειτουργικό! Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από Συχνές ερωτήσεις και πληροφορίες για να λυθούν όλες σας οι απορίες και  πολλά στοιχεία επικοινωνίας για να διαλέξετε!

Μας αρέσει το μπλε χρώμα που θυμίζει συνειρμικά κάτι από Ελλάδα και μας αρέσει η ασφάλεια που έχει συνδεθεί με το όνομα της εταιρείας όλα τα χρόνια λειτουργίας της, γεγονός που αποδεικνύεται και από την κατάταξή της στη θέση 37 στον παγκόσμιο χάρτη βραβείων αεροπορικών εταιρειών, μία λίστα στις πρώτες θέσεις της οποίας φιγουράρουν εταιρείες όπως είναι οι QatarAirways, Singapore Airlines, Emirates κα.!

Κάπου εδώ τελείωσε η περιήγησή μας στον κόσμο της Aegean και φυσικά θα επανέλθουμε, μετά την πτήση!

CU on board!

AEGEAN AIRLINES ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ NON STOP TRAVELLERS TRAVEL TRAVELLING TRAVELERS BLOG BLOGGERS

AEGEAN AIRLINES ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

You may also like

Close