ΠΑΡΚΑΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PARK AROUND ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ

by Olga
parkaround no 1 park

Εσείς ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από το σπίτι σας ακριβώς στην είσοδο της πύλης του Ελ Βενιζέλος από την οποία αναχωρεί η πτήση σας και αντίστροφα; Πόσες φορές έχετε ονειρευτεί να φτάσετε στο αεροδρόμιο με την άνεση του αυτοκίνητου σας, αλλά προβληματιστήκατε για το που θα βρείτε πάρκινγκ γύρω από το αεροδρόμιο χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε μία περιουσία;

Μην ανησυχείτε γιατί σας έχουμε την καλύτερη λύση για parking γύρω από το αεροδρόμιο με το Park Around το Νο1 site για να παρκάρεις με μοναδικές προσφορές και σας κάνουμε ΔΩΡΟ εκπτωτικό κωδικό!!! Θέλεις να γίνεις κι εσύ ParkArounder; Δες παρακάτω πώς λειτουργεί;

Πώς λειτουργεί;

  1. Συγκρίνεις τις τιμές και τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων χώρων στάθμευσης – parking μέσω του Park Around!
  2. Διαλέγεις αυτό που σε συμφέρει και κάνεις την κράτησή σου εύκολα και γρήγορα!
  3. Το parking σου είναι έτοιμο και σε περιμένει!

Αναλυτικότερα:

Αφού συγκρίνεις τους χώρους στάθμευσης και τις τιμές τους, διαλέγεις που θα παρκάρεις και αφού φτάσεις στο σημείο, από εκεί σε μεταφέρουν δωρεάν οι υπεύθυνοι του χώρου στάθμευσης προς το αεροδρόμιο κι αντίστροφα, εκτός κι αν επιλέξεις να παρκάρεις στο αεροδρόμιο εξασφαλίζοντας και πάλι έκπτωση μέσω του Park Around! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις κράτηση, με τις ημερομηνίες και ώρες που επιθυμείς να σταθμεύσεις. Η θέση σου θα σε περιμένει και στην επιστροφή σου, θα σε παραλάβουν ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο! Τέλειο; Διάβασε παρακάτω γιατί γίνεται ακόμα καλύτερο!

Για όσο χρόνο παραμείνει το όχημά σου στο χώρο στάθμευσης που θα επιλέξεις, μπορείς να ζητήσεις την χρήση περαιτέρω υπηρεσιών όπως πχ. πλύσιμο, στεγασμένο χώρο στάθμευσης, παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου σου στην πύλη του αεροδρομίου για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία! Επιπλέον, έχεις διάφορες επιλογές εξόφλησης μεταξύ των οποίων και με μετρητά αφού επιστρέψεις από το ταξίδι σου ή την επιλογή της οnline πληρωμής με την κάρτα σου, μέσα από το απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του Park Around!

Και πρόγραμμα επιβράβευσης

Και επειδή το θέμα πάρκινγκ έχει πολλές προεκτάσεις, το Park Around σε βοηθάει να παρκάρεις οικονομικά σε πλήθος αεροδρομίων (Ελλάδα, Κύπρος, Ισπανία), σε λιμάνια (Πειραιάς, Βόλος) ακόμα και σε κέντρα πόλεων! Αυτό που κερδίζεις είναι ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείς την υπηρεσία έχοντας κατεβάσει το δωρεάν app ή online κερδίζεις πόντους τους οποίους εξαργυρώνεις σε επόμενες σταθμεύσεις (app store  –  google play)!

Έκπτωση μόνο για NONSTOPTRAVELLERS

Για όλους εσάς που μόλις μάθατε για το Park Around αλλά και για εσάς που γνωρίζετε και έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το Park Around για να κλείσετε πάρκινγκ στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, σας προσφέρουμε σε συνεργασία με το Park Around έκπτωση κάθε φορά που θα κάνετε κράτηση στάθμευσης μέσω αυτού!

Πώς;

  1. Εισαγάγετε τον αποκλειστικό κωδικό προσφοράς NONSTOPTRAVELLERS κατά το τελικό βήμα της κράτησή σας στο πεδίο “Έχεις Κωδικό Προσφοράς;”.
  2. Πατάτε “Εξαργύρωση”.
  3. Η έκπτωση στάθμευσης 2€ γίνεται αυτόματα! 

Όροι χρήσης: 

  • Ισχύει με την επιλογή της Online πληρωμής.
  • Ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 31/12/18, ανεξάρτητα από τις ημερομηνίες του ταξιδιού. (πχ μπορεί ένας χρήστης να κάνει κράτηση το Νοέμβριο΄18 για να παρκάρει το Φλεβάρη΄19 και να έχει την έκπτωση). Απλά, πρέπει να συμπληρωθεί στο πεδίο “‘Εχεις Κωδικό Προσφοράς;”.
  • Ο κωδικός προσφοράς ισχύει και για τα υπόλοιπα συνεργαζόμενα αεροδρόμια της Ελλάδας όπως είναι αυτό της Θεσσαλονίκης.
parkaround no 1 park

parkaround no 1 park

You may also like

Close