ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΔΩΡΟ 5 ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΑΒΑΣΗ

by Olga
NONSTOPTRAVELLERS TRAVEL TRAVELLING TRAVELLERS TRAVELERS GREECE GIVEAWAY ANAVASI BOOKSTORE ATHENS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – GIVEAWAY !!!

Το αγαπημένο μας  ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείοΑΝΑΒΑΣΗ – ΧΑΡΤΕΣ” που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές της και οι NonstopTravellers εξασφάλισαν για εσάς μια σειρά από ταξιδιωτικά giveaways (δώρα) μέσα από μία όμορφη συνεργασία που στόχο έχει να απογειώσει τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες!

Το βιβλιοπωλείο Ανάβαση διαθέτει μια πλούσια βάση χαρτογραφικών δεδομένων και μακρόχρονη εμπειρία στη χαρτογράφηση και το σχεδιασμό κάθε είδους θεματικού χάρτη. Συνεργάζεται με ένα από τα καλύτερα τυπογραφεία της Αθήνας και αναλαμβάνει την παραγωγή χαρτών και άλλων εντύπων. Πέρα όμως από χάρτες και ταξιδιωτικούς οδηγούς στο βιβλιοπωλείο Ανάβαση θα βρείτε, ή καλύτερα θα ανακαλύψετε, ένα σωρό υπέροχα δώρα για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας! Δώρα κάθε λογής που ξεφεύγουν από τα κλασικά και αποτελούν χρήσιμα gadgets για ταξίδια, σύντομες αποδράσεις, πεζοπορίες και όχι μόνο! Για το αγαπημένο μας βιβλιοπωλείο θα σας γράψουμε νέο post όπου θα σας προτείνουμε και μοναδικές ιδέες για ταξιδιωτικά δωράκια!

Για να γιορτάσουμε λοιπόν αυτήν τη νέα αρχή διαλέξαμε για giveaway 5 ταξιδιωτικούς οδηγούς γνωστού εκδοτικού οίκου για 5 αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς! Ποιοι είναι όμως οι προορισμοί που διαλέξαμε για εσάς;

  1. Ρώμη, για τους λάτρεις της ιστορίας!
  2. Γαλλία, για τους ρομαντικούς!
  3. Γερμανία, για τους πιο μοντέρνους!
  4. Αυστρία, για τους κλασικούς!
  5. Λονδίνο, για όσους θέλουν να το επισκεφθούν πριν το Brexit!

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κερδίσετε ένα από τα δώρα:

  1. Follow @nonstop_travellers στο Instagram
  2. Follow  @anavasi_travel_bookstore  στο Instagram
  3. Tag 1 φίλο – φίλη στο Instagram στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού & γράψε μας ποιόν από τους 5 ταξιδιωτικούς οδηγούς θέλεις να κερδίσεις; (υπάρχει δυνατότητα πολλαπλών συμμετοχών έως 5, μία για κάθε οδηγό, μέσω νέου σχολίου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού και tag διαφορετικών φίλων κάθε φορά).

Όροι διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι 19 Μαΐου 2018.
  2. Οι νικητές του διαγωνισμού πρέπει να έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα επιτυχώς.
  3. Οι νικητές του διαγωνισμού θα αναδειχθούν με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθούν μέσω του instagram  την 20 Μαϊου 2018.
  4. Θα αναδειχθούν 5 νικητές, ένας για κάθε ταξιδιωτικό οδηγό, ανάλογα με τα comment που έχουν αφήσει κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο instagram.
  5. Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το ίδιο το κατάστημα.
  6. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.
  7. Με την ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω του instagram για την παραλαβή των δώρων!

Καλή επιτυχία σε όλους και μείνετε συντονισμένοι για τους επόμενους διαγωνισμούς μας!

You may also like

Close