ATHENS PHOTO SHOOT BY MARGA KIEWIED

by Olga
marga kiewied

Συχνά μας ρωτάνε ποιά είναι η αγαπημένη μας βόλτα στην Αθήνα, ποιό είναι το καλύτερο σημείο της πόλης για να την θαυμάσεις, το καλύτερο σημείο για να ονειρευτείς και να ταξιδέψεις με τη φαντασία σου! Το μέρος αυτό φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλο από την περιοχή γύρω από την Ακρόπολη και τον λόφο του Φιλοπάππου!

“Athens couple shot”

Το καλοκαίρι του 2018 λοιπόν γνωρίσαμε την Marga μία υπέροχη κοπέλα, εξαιρετική φωτογράφο, θαυμάσιο άνθρωπο και δημιουργό του discover-portugal, η οποία ήθελε να ετοιμάσει ένα φωτογραφικό project “Athens couple shot”!  Η ίδια η Marga αφού μας έκανε τα παραπάνω ερωτήματα συμφωνήσαμε ότι το μέρος της φωτογράφησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον πεζόδρομο που αγαπάμε! Έτσι κι έγινε…

H Marga Kiewied

Η Marga είναι καλλιτέχνιδα φωτογράφος με βάση το Βερολίνο και εργάζεται ως freelancer φωτογράφος παντού, αρκεί να εμπνευστεί και να τις χαρίσετε μερικά αληθινά χαμόγελα! Την χαρακτηρίζει η αγάπη για περιπέτεια και εξερεύνηση και μάλιστα πολλές φορές συνδυάζει την φωτογραφία με τα ταξίδια!

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας η επικοινωνία και τα vibes μας ταιριάξανε απόλυτα! Για αυτό άλλωστε μετά την φωτογράφηση μείναμε με τις ώρες να συζητάμε και να γελάμε σαν να ήμασταν χρόνια φίλοι σε κλασικό ελληνικό ταβερνάκι της Πλάκας. Η Marga είναι ένας άνθρωπος χαμογελαστός, κοινωνικός και πολύ ευχάριστος. Η δε συνεργασία μας ήταν απόλυτα φυσικά καθοδηγούμενη και αυθόρμητη!

Η Ramona Farrelly

Η παρέα μας όμως περιελάμβανε ένα ακόμη μέλος την Ramona, μία επίσης καταπληκτική επαγγελματίας και άνθρωπος η οποία τραβούσε σε βίντεο όλη την διαδικασία της φωτογράφησης και τα αστεία στιγμιότυπα. Αυτό που θα λέγαμε Behind the scenes!

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας

Το αποτέλεσμα πέραν του γεγονότος ότι γνωρίσαμε δύο υπέροχες επαγγελματίες και ψυχές ήταν ότι η εμπειρία μας αυτή μας χάρισε μοναδικές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής στα αγαπημένα μας σημεία στην πόλη της Αθήνας, βίντεο από όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης και φυσικά υπέροχες αναμνήσεις!

Ήταν θαυμάσιο να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Marga και θα ήταν τιμή μας να ξαναβρεθούμε στο μέλλον, μιάς και απ’όσα γνωρίζουμε αγαπάει ιδιαιτέρως την Ελλάδα!

marga kiewed nonstoptravellers

marga kiewed nonstoptravellers

Μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς της Marga στην προσωπική της σελίδα Marga Kiewied Photography  και να θαυμάσετε το εύρος της δουλειάς της! Μπορείτε επίσης να δείτε και το αποτέλεσμα της δικής μας συνεργασίας μαζί της! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί της και να κάνετε το φωτογραφικό concept που έχετε στο μυαλό σας πραγματικότητα, είτε πρόκειται για γάμο είτε για μία απλή καθημερινή βόλτα στα αγαπημένα σας μέρη!

Ευχαριστούμε πολύ Marga για την όμορφη εμπειρία και ευχόμαστε να ξαναβρεθούμε σύντομα μπροστά στον φωτογραφικό σου φακό! Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το blog της!

You may also like

Close